Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • El proper 25 de novembre tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels I Premis Deixem de Ser Invisibles que organitza la plataforma Deixem de Ser Invisibles, creada a Badalona l’any 2003 per reivindicar els drets de les persones amb discapacitats físiques que encara es troben amb situacions de discriminació en relació amb la resta de ciutadans, amb l’objectiu de posar valor a la diversitat funcional.

  Els premis estan dividits en quatre categories: persona física, entitat, administració pública i mitjans de comunicació. Els concursants han enregistrat un petit vídeo en el qual apareix la frase vull/volem deixar de ser invisible/s. Tots els treballs presentats es veuran durant la cerimònia d’entrega. Així, cada petit esforç individual es convertirà en un canvi enorme: una societat que valori i respecti la diversitat humana i que permeti la igualtat d’oportunitats a tots els seus membres més enllà de les capacitats de cadascú.

  Els premiats rebran un guardó elaborat per la badalonina Laia Pla, a partir d’una idea original de Rafael Reoyo, president de Deixem de Ser Invisibles, i la mateixa artista. L’estatueta pretén denunciar els estereotips de bellesa imperants en la societat i que ofeguen la riquesa expressiva de la diversitat.

  L’acte tindrà lloc al Museu de Badalona a les 17h. Per assistir-hi cal fer reserva gratuïtament a deixemdeserinvisibles@gmail.com

  22 de novembre de 2016

  per Mar Serra
  Directora Arrels-Esperança