Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un any més la nostra escola, com no podia ser d’una altra manera, està participant en el Consell dels Infants de Badalona (CIB).

  Com ja sabeu és un òrgan de participació on els infants, de 10 a 12 anys de les escoles, dels esplais i d’altres centres educatius de la ciutat dialoguen, debaten, es comprometen, elaboren propostes i fan sentir la seva veu.

  El CIB és un instrument educatiu que fomenta el diàleg, la interrelació entre infants de tota la ciutat, la coresponsabilitat, la participació significativa i la qualitat de la democràcia.

  Durant aquest curs els nostres representants són tres alumnes de 6è: el Marcos Alegría (A, com substitut), l’Albert Corona (B) i la Maria Díaz (C). En el que portem de curs ja han participat en les reunions que s’han organitzat a l’Ajuntament fent de portaveus de les decisions que prenem, de forma molt activa, a les nostres classes.

  El pròxim dia 22 de desembre, es farà un programa en directe a la Televisió de Badalona que s’emetrà de 18,30 h. a 19 h. Els representants de les escoles formularan preguntes, que s’han consensuat prèviament a les aules, a la nostra alcaldessa, Dolors Sabater Puig. Ella s’ha compromet a contestar a tot i a tots, per la qual cosa pensem que pot ser un bon moment per a que veieu en directe el resultat de la nostra tasca permanent.

  No us ho perdeu!!

  14 de desembre de 2016

  per Margarita Velasco
  Tutota de 6è B