Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • És temps de flors i lectura. Ha arribat Sant Jordi i com cada any l'escola s'omple de floritures i lletres.

  És l'època en què emfatitzem als nostres alumnes el valor per la lectura i l'estimació cap a un bon llibre o conte. I és que, a qui no li agrada endinsar-se en una bona història? Lluitar contra dracs i cavallers, salvar a una princesa empresonada... Viatjar a l'espai exterior i gaudir d'una aventura interestel·lar... Històries d'amor i aventures en l'edat dels romans... Uns quants misteris amb grans incògnites per resoldre... És l'hora de llegir i gaudir del temps que els llibres ens regalen.

  Des de l'escola aquest any apostem per una posada en pràctica de les bones paraules que ens poden donar millors resultats que una conversa normal i corrent i dur-nos a experiències i aventures molt més profitoses que els mateixos contes.

  Per això i aprofitant l'avinentesa, els alumnes de primària han preparat dibuixos i històries que van més enllà del simple fet de crear petites narracions. Aquest any sota el lema "parlant ens entenem" hem treballat diferents dilemes morals que ens han ajudat a posar-nos en la pell dels altres i poder treballar l'assertivitat partint dels nostres propis relats.

  A més, celebrant Sant Jordi dins l'escola el dia 21 d'abril ens avancem a la macro festa de "roses i llibres" i no deixaran de ser protagonistes, ni els dibuixos de la llegenda ni les flors. Us convidem que visiteu també l'espai de la web (www.escolesarrels.com/a/nousantjordi) que aquest any hem dedicat al "nou Sant Jordi" per no perdre-us res.

  I recordeu: Un llibre és un amic que mai decepciona!

  17 d'abril de 2017

  per Marta Delgado
  Escoles Arrels