Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Estem en unes dates de curs en les que es van tancant i finalitzant tasques. Una d’aquestes activitats és el Consell dels Infants de Badalona, al que han assistit durant aquest curs, com a representants de la nostra Escola, la Maria Díaz i l’Albert Corona de 6è A i B respectivament. Com ja sabeu, el Consell dels infants és un organisme de l’Ajuntament que té l’objectiu de fer participar de forma activa, als alumnes de Badalona en el bon funcionament de la ciutat. Es plantegen problemes, possibles solucions que es tindran en compte per part de l’administració i, a més a més, s’intenta que participin de forma activa en la organització i celebració d’activitats festives pròpies de la nostra ciutat .

  Durant tot aquest curs han participant en diferents reunions en les que feien de portaveus dels seus companys de promoció (Dinamarca -05).S’han tractat diferents problemàtiques que afecten a la nostra ciutat, s’ha treballat com a tema central el BULLYNG i han participat a l’hora d’escollir el color del mocador de les Festes de Maig .

  Ha estat una experiència molt enriquidora, tant pels nostres representants com per a tots els alumnes de 6è . Una experiència que els fa créixer com a ciutadans responsables i conscients de la realitat que els envolta .

  Així que esperem tornar-hi el pròxim curs!

  Bones vacances!

  14 de juny de 2017

  per Margarita Velasco
  Tutora de 6è B