Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • És més que una festa, és un dia molt especial per a tots. Ens reunim per celebrar que hem acabat l’etapa d’Educació Infantil.

  Començarem la graduació mudats, emocionats i una mica espantats d’haver de pujar a buscar el nostre merescut diploma, que diu que ja som grans i que estem preparatsper anar l’any vinent cap a primer.

  En unes hores que dura l’acte es remouran molts records i moltes emocions, però tots estarem d’acord en que ens sentim contents i orgullosos de tots els nens i nenes per l’esforç i per les ganes d’aprendre durant aquests tres anys.

  Els mestres d’Infantil i els pares recordarem molts moments que hem viscut plegats: quan ploraven a P-3, les primeres sortides, els primers amics, els petons, les abraçades, les colònies, la lectura de les primeres paraules, el primer càstig...i sobretot com vam aprendre a conviure i passar-ho bé.

  Sí, és veritat que es tanca una porta però se’n obre una altra força interessant. Molts pares tornareu a sentir aquells nervis, aquelles pessigolles interiors que vau sentir a P-3, però penseu que tots junts ho superarem i aquí estarem tots els mestres de primària per aconseguir-ho.

  Esperem molt il·lusionats que arribi el gran moment per celebrar-ho plegats.

  19 de juny de 2017

  per Núria Amat
  Tutora de P5 B