Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Els divendres ens agraden però encara ens agraden més quan l’Ajuntament de Badalona convida a tots els alumnes de 3r d’EP a la 43a edició del FILMETS Badalona Film Festival. Les mestres ens van explicar que Alemanya era el país convidat de l’edició d’enguany però que al FILMETS hi haurien 250 curtmetratges procedents dels cinc continents!

   A primera hora ens vam preparar, estàvem molt impacients desitjant que arribés el moment i quan ho vam tenir tot preparat vam fer fila per anar tots junts cap al Teatre Blas Infante a veure el curtmetratge. El carrer es va omplir de les nostres rialles. Era impossible deixar de parlar amb els companys i companyes. No deixàvem de fer-nos preguntes: com seria el curtmetratge? Quins personatges hi hauria? Hi haurien personatges principals i secundaris com havíem estudiat a classe?

  Afortunadament el teatre és ben a prop perquè el mal temps no acompanyava gaire però en un moment ja hi érem. Quina sorpresa! No estàvem sols al teatre, nens i nenes de moltes escoles de Badalona també havien vingut a veure el curtmetratge. Vam estar tots ben atents sense perdre el fil, quina emoció!

  Sens dubte va ser un matí de pel·lícula.

  23 d'octubre de 2017

  per Eva Perdiguer
  Tutora de 3r E