Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Els valors són molt importants a la nostra vida, són el conjunt de qualitats que hem de tenir per conviure com a població. Són importants per a les persones perquè ens permeten entendre'ns i conviure amb els altres.

  Ens donen la motivació per actuar en el nostre dia a dia. Sense aquests no tindríem una direcció concreta. De fet sense valors no tindríem objectius i tampoc realitzaríem determinades accions. Faríem les coses però sense sentit.

  L’Escola Esperança, atenent les seves responsabilitats educatives, potencia els valors fonamentals: convivència, civisme, solidaritat, tolerància, cooperació, treball en equip...

  I és per això que l’equip de mestres treballem a tots els nivells, adaptant i concretant els diferents aspectes dels valors.

  La sinceritat, l’amistat, l’autoestima, la pau, la generositat... són valors que sempre intentem inculcar als nostres alumnes i encara més en aquests dies especials de Nadal.

  En definitiva... formar persones compromeses amb la vida, tolerants, responsables, autònomes, amb criteri propi i amb capacitat per integrar-se per si soles dins la societat és i serà sempre una de les nostres principals prioritats.

  18 de desembre de 2017

  per Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C