Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Família, amics, companys, pares, mares i estimats alumnes, és temps de disbauxa. De comparses, de xerinola, de gresca, de festa i molt de confeti. De màscares, de pentinats estranys, de caretes ben dispars i de disfresses espectaculars. Carnaval ja ha arribat! El rei Carnestoltes porta fent-nos ballar el cap i girant la nostra setmana amb les seves ordres boges, i com que som molt obedients ho estem fent al 100%.

  El dijous celebrarem la nostra particular rueta. Desfilada de grans disfresses amb plomes, purpurina i un alt nivell de glamour. Portem dies treballant per engalarnarnos de cap a peus i poder així endinsar-nos del tot en un meravellós espectacle ple de llum i colors.

  Aquest any i coincidint amb l'eix, Mare Nostrum, us demanem que vingueu ben equipats per a viatjar a través de diferents èpoques, visitar ciutats i civilitzacions banyades pel Mediterrani... però sobretot, agafeu aire i els tratges de bany, que ens farem una capbussada al fons del Mar.

  Ben segur que us quedareu bocabadats, hi haurà coloraines, corones, barrets i molta música. Els infants porten treballant en la confecció de les disfresses moltes setmanes i la seva tasca lluirà ben segur.

  7 de febrer de 2018

  per Marta Delgado
  Tutora de P4 C