Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Durant la setmana del 16 al 20 d'abril els alumnes de 1r i 2n de primària deixarem els llibres per treballar durant tota una setmana sencera un tema en profunditat. Treballarem totes les assignatures arran del nostre projecte.

  Els nens i nenes de primer treballarem el projecte de l'aigua d'una manera diferent de la que estem acostumats. Observarem l'aigua, experimentarem amb ella, veurem de quines formes la podem trobar a la natura i moltes coses més que anirem descobrint a mesura que la nostra curiositat comença a despertar. Si ja teniu ganes de començar a treballar de valent, us demanem una cosa... Heu de tenir moltes ganes de mullar-vos! Esteu preparats??

  Els nens i nenes de 2n d'EP treballarem durant una setmana el tema de la Prehistòria. Aquest tema el treballarem a través de totes les àrees però l'àrea principal és l'àrea de coneixement del medi natural i social. Durant aquesta setmana ens convertirem en investigadors per saber com i a on vivien i què feien les persones d'aquella època. Ens dividirem en grups de treball i buscarem tota la informació necessària per dur a terme el projecte. Haureu d'estar molt preparats per treballar aquest "súper-mega" projecte!!!

  16 d'abril de 2018

  per Paula Suárez
  Tutora de 1r C