Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Com cada any, es celebra a Badalona el Festival Internacional de curtmetratges on es projecten les creacions audiovisuals més innovadores del moment.

  El divendres 19 d'octubre l'Ajuntament de Badalona ens ha convidat a tots els alumnes de 3r d'EP a la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival. Les mestres ens han explicat que Itàlia és el país convidat de l'edició d'enguany però que al FILMETS hi haurien 220 curtmetratges procedents de tots els països del món.

  A primera hora ens vam preparar; estàvem molt impacients desitjant que arribés el moment. Molt emocionats vam fer fila per anar tots junts cap al Teatre Blas Infante per assistir a la sessió cinematogràfica. Tots parlavem, reiem i ens preguntavem si ens agradaria, com seria el curtmetratge i si coneixeriem els personatges, tan principals com a secundaris.

  Afortunadament el teatre és ben a prop i vam arribar de seguida. Quina sorpresa! No estàvem sols al teatre, nens i nenes de moltes escoles de Badalona també havien vingut a veure el curtmetratge!!

  Una mica nerviosos i impacients vam seure on ens indicaven.Vam estar tots ben atents sense perdre el fil, quina emoció!Un cop acabades les projeccions vam haver de votar pel nostre curtmetratge preferit.

  Sens dubte va ser un dia per recordar sempre.!!!

  22 d'octubre de 2018

  per Maria Fernandez
  Tutora de 3r A