Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Dimarts ens visita l'Agència Catalana de Consum per fer un taller als alumnes de Primer: VEIG, VEIG... QUINA BOTIGA ÉS?

  Aquest taller ens vol fer pensar en botigues: la decoració, els colors, les coses que criden l'atenció dels nens, i els productes que allà es venen. Ens vol fer reflexionar sobre la diversitat d'establiments i els seus productes.

  El taller comença amb un il·lustrador que ve a l'aula perquè està preparant un llibre d'imatges que es titula: "Veig, veig... Quina botiga és?" però les imatges se li han barrejat i demana ajuda els nens per descobrir a quines botigues pertanyen les diferents imatges (segons mobiliari, colors, productes,...) i resoldre aquest embolic. D'aquesta manera se'ls fa veure la similitud i les diferències entre els diferents tipus de botigues.A continuació se'ls demana fer un dibuix de la seva pròpia botiga.

  El que pretén el taller és fer veure que cada botiga té uns colors, mobiliari i productes diferents.Els nens participen amb entusiasme, i gaudeixen molt imaginant i dibuixant com seria la seva pròpia botiga!

  Ja estem esperant la pròxima!

  5 de novembre de 2018

  per Maria Josep Rodellar
  Tutora de 1rB