Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Som els nens i nenes de P5. Ara us podem dir que ja fa temps que ens hem posat les piles i hem après un munt de coses sobre la mascota, la tardor... però el tema que realment ens apassiona en aquest moment és la vida dels lleons.

  La veritat és que ja sabem moltes coses, sabem que viuen a la sabana, que són felins, carnivors, que les lleones s’encarreguen de caçar i que els lleons són molt dormilegues, i que poden dormir fins a vint hores en un dia. També sabem que l’esperança de vida dels lleons és de vint-i-cinc anys i que els cadells mascles viuen amb els pares fins que tenen dos anys i aleshores s’independitzen i formen la seva pròpia família. A més a més coneixem la diferència entre els lleons africans i els asiàtics.

  Com veieu en sabem moltes coses però encara ens fem moltes preguntes, preguntes i respostes que anirem descobrint mica en mica. Tot això ho averiguarem doncs a la classe veiem pel·lícules, reportatges, contes... mirem llibres, aprenem cançons, poemes...

  Ben aviat ens podreu preguntar tot el que vulgueu sobre aquest tema ja que ens convertirem en experts. Només ens resta dir GRRRRR! que en idioma lleó vol dir: fins aviat!

  5 de novembre de 2018

  per Lourdes Titó
  Tutora de P5 B