Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La nostra Jornada de la Ciència la fem particularment pròpia i màgica. La dotem de la gran saviesa i rica experiència que ens atorguen els escassos deu anys que tenim. Cada experiment amaga una descoberta nova, imprevisible i diferent que ens sobta positivament.

  Comprovem que podem fer moure unes figures inertes i dotar-les de vida imaginària amb pintura i paper, que transformem els materials sense límits i que l'aigua és sempre la nostra millor aliada.

  Així és com ens adonem que tenim tot el temps del món per donar-li feina al nostre cervell; que inventar i crear serà una de les feines més importants que farà al llarg de la seva vida i que juntament amb les nostres mans, donaran forma a la vida futura.

  El moment que no tornarà, el grup entusiasmat i els milers de causes alienes, es conjuren amb la claror del matí per fer-nos saber que sense la investigació, mèdica, tecnològica o mecànica tot hauria estat diferent. Que seríem tan diferents si algú o alguna no hagués fet una roda...o un cabàs, que seríem tan diferents si algú o alguna no hauria intentat salvar vides amb quatre fulles mastegades o si no haguéssim vist que la "Manzana de Eva" ja no és poma sinó Apple... Que hi seríem...o potser... ja no.

  29 d'abril de 2019

  per Isabel Sánchez
  Tutora de 4t A