Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La primavera ja és aquí i gràcies a això hem pogut gaudir d'una collita ben abundant de pèsols, enciams, raves, pastanagues i maduixes. Tots els alumnes han pogut experimentar i familiaritzar-se amb les plantes i els fruits del nostre hort. Han après quines són les eines que s'utilitzen per plantar i regar; quines plantes s'han de collir segons l'època de l'any i, sobretot, quins elements es necessiten per tenir un hort ben viu i abundant.

  A més, tenim la sort de comptar amb uns ajudants excel·lents (els nens i les nenes) i uns/es mestres que s'involucren en el projecte de l'hort, aportant coneixements des de diferents besants, com per exemple, medi, science, llengua catalana, castellana i anglesa.

  Com podeu veure, tenir un hort a l'escola ens aporta respecte per l'entorn natural i rural i la responsabilitat i l'experiència de cultivar aliments que es poden menjar.

  Tot just s'acaba el curs i gairebé tots els grups, des dels més petits fins als més grans de primària, han pogut realitzar plats i amanides amb productes extrets de l'hort, per tastar i provar diferents textures, gustos i colors que ens ofereix la natura.

  Fins aquí, ens hem acomiadat de l'hivern i ens trobem amb els tomàquets, cogombres i gira-sols que donaran la benvinguda a l'estiu.

  27 de maig de 2019

  per Elisenda Martínez
  Especialista Anglès