Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • L'Arturo Pérez-Reverte va dir una vegada: "Me gusta el Mediterráneo porque para mí es navegar por la historia." I és que la Mediterrània alberga a les seves ribes milers d'històries antigues de conquestes i comerç. Avui dia, en canvi, hi tenen lloc un altre tipus d'històries que ens haurien de fer pensar si la Mediterrània, llenç de cultures, és realment la unió entre els pobles.

  Hem vist com d'enriquidores van ser, per exemple, la cultura grega, la romana i la fenícia, entre d'altres, i com han influït a la nostra societat actual. Hem après també que els diferents pobles que habitem al voltant de la Mediterrània no tenim tantes diferències i que compartim una enorme quantitat de trets i valors comuns. Aquest fet hauria de ser un motiu suficient per comprendre que, encara que tots estem definits per característiques individuals, cal respectar la diferència, ja que, al cap i a la fi, tots som persones i mereixem ser tractats amb igualtat.

  Així doncs, després de tot el que hem descobert i reflexionat durant aquests dos anys al voltant de l'eix "Mare Nostrum", què diríeu vosaltres? La Mediterrània ens uneix o ens separa?

  10 de juny de 2019

  per Caín Del Amo
  Tutor 6è C