Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Any rere any , quan arriben aquestes dates , tanquem un període important de les nostres vides que marcarà el nostre futur, i obrim un altre, amb la il·lusió i les incerteses que suposa començar una nova etapa .
  Els alumnes de 6è passem a l'ESO amb la por que ens provoca lo desconegut, amb la tranquil·litat de la feina ben feta i amb l´emoció permanent de l'adolescència .


  El pròxim curs iniciem l'última fase de la nostra estança a aquesta escola . Els pròxims quatre anys consolidarem les nostres amistats , ampliarem i fixarem els nostres coneixements de forma que podrem decidir si dirigir els nostres estudis cap a Batxillerat o Mòduls i gaudirem de moments que ens enriquiran com a persones . I tot això gràcies a l'ajuda de mestres , pares i el nostre esforç personal .


  Els alumnes de 4rt d'ESO ja marxen definitivament. La gran majoria han estat a la nostra escola des de P3. Es a dir , tretze anys, ni més ni menys. Una vida! Vivències que recordaran sempre, amistats que duraran tota la vida , a la memòria, mestres i professors que els han marcat en alguna mesura i una motxilla plena d'il·lusions que els permetrà enfrontar-se al futur amb energia.


  Adéu companys , us desitgem el millor!

  17 de juny de 2019

  per Margarita Velasco
  Tutora 6è B