Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Arriben les vacances d'estiu!!
  Un any més arribem al tan esperat final de curs. Després de setmanes molt intenses d'estudi i treballs estem a les portes de les vacances d'estiu.
  Aquest curs ha estat el segon any del nostre particular viatge per la Mediterrània. D'aquí a uns dies acomiadarem al nostre eix: Mare Nostrum, no abans que cadascun de nosaltres, en algun moment del curs, hagi dedicat uns minuts a reflexionar i trobar la seva resposta a la gran pregunta: La Mediterrània, ens uneix o ens separa?... Tan de bo que aquest estiu, quan tots estiguem feliços i relaxats amb les nostres famílies i amics gaudint de les meravelloses postes de sol a qualsevol platja del nostre litoral, pensem per un moment en com som d'afortunats, ja que segurament a l'altra banda del mateix mar hi ha algú que no ho és tant.
  També ha estat el curs en què hem posat en marxa grans projectes com #Aquiproubullyng o el servei comunitari a 4t d'ESO, hem recollit piles i bateries i hem deixat de fer servir el paper d'alumini, petits gestos per cuidar d'un gran planeta. Continuarem treballant per tal que ser més conscients de les necessitats dels altres, i aprendrem entre tots a construir un món millor, més amable, més responsable i més col·laborador.
  Vull felicitar-vos per la feina feta , pels vostres esforços durant tot el curs, que de segur, més tard o més d'hora, es veuran recompensats. Durant nou mesos hem conviscut dia rere dia, entre aules, patis, passadissos, sortides, tutories, conferències, jornades, viatges... Gràcies per tots els moments que hem compartit.
  I per acabar vull desitjar especialment molta sort a la promoció Alemanya 03 que aquest curs ens deixa. Estic segura que entre tots hem fet una gran feina i el curs vinent més...
  Bones vacances!

  24 de juny de 2019

  per Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO