Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Benvolgudes famílies!!

  Un any més, el temps no s'atura. Ha arribat el mes de juny, i com tots els cursos arribats a aquest punt, hem d'acomiadar-nos.

  Ha estat un any intens on tots plegats hem après un munt de coses, i no només aquelles que trobem en els llibres o les fitxes. Amb els projectes hem après a treballar en equip, durant l'English week hem conegut un nou país, Scotland, a la Jornada de cooperació hem fet més forts els llaços amb els nostres companys més grans... no acabaríem mai!

  Ara ens fem una pregunta: Què ens agradaria que s'emportessin del seu pas per les nostres classes, del temps que hem compartit? Hi ha tantes coses i tants moments especials que la llista seria massa llarga. Ens agradaria que en el seu record quedessin totes aquelles coses que ens han fet créixer durant aquest curs 18/19.

  A partir d'avui toca descansar i agafar forces de cara al curs 19/20. Ens acomiadem amb un "Fins al curs vinent!", amb una mica de pena per aquells que canvieu de cicle i que ja us heu convertit en els nostres nens i nenes grans.

  Així doncs, ens acomiadem de tots i totes, pares i mares, alumnes, avis i àvies... Us desitgem un bon estiu i ens veiem al setembre amb les motxilles carregades d'il·lusió.

  Bones vacances!!!

  21 de juny de 2019

  per Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà