Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Els dies de platja, piscina, muntanya, descans... de gaudir de familiars i amics, mica en mica, van deixant pas als dies de preparació per tenir­-ho tot a punt per a l'inici de les classes: el material escolar, la bata, el xandall, la carpeta, l’agenda... Tot és il·lusió, somnis i alegria davant les expectatives del que oferiran les novetats: una escola amb nova façana, estrenem un nou eix, el retrobament amb els companys i companyes, el descobriment de les cares dels alumnes nous, els professors i les professores i tot el personal de l’escola.

  El dia 12, els alumnes i les alumnes de la nostra escola han tornat a omplir les aules i passadissos amb els seus somriures, amb les motxilles ben plenes de nous reptes i de nous objectius; amb ganes d’aprendre, de millorar, de madurar, i de ben segur que superaran totes les expectatives en finalitzar el curs. D’altra banda, tot el personal de l’escola Arrels Esperança hem estat preparant amb moltes ganes aquest nou curs per desenvolupar de forma integrada les actituds, continguts, metodologies, valors essencials i normes per tal d’ensenyar els alumnes a saber, a fer i a ser.

  Així doncs, després de les merescudes vacances, comencem amb energies renovades i amb molta empenta i entusiasme aquest nou curs 2019-2020, desitjant que sigui ben profitós per a tota la comunitat educativa i que, al final, puguem recollir els èxits fruit del treball i de l’esforç.

  Des de l’escola Arrels Esperança us donem la benvinguda, animant-vos, acompanyant-vos i dient­-vos que un bon curs comença amb un bon somriure! Benvinguts i benvingudes!

  17 de setembre de 2019

  per Clara Puig
  Cap d'estudis d'infantil i primària