Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • L'expressió oral en anglès ha estat sempre un punt feble en l'aprenentatge d'aquesta llengua. Aquesta dificultat ve donada al fet que la pronunciació de llengua anglesa és molt diferent de les llengües d'origen llatí com el català o el castellà. Per tal de millorar en aquest aspecte existeix el mètode "JOLLY PHONICS".

  Aquest any comencem la part més important de la fonètica anglesa mitjançant "PHONICS" que és una eina que oferim als alumnes per tal d'introduir-los en la lectura en anglès. Ensenya als nens i nenes l'alfabet de manera multisensorial utilitzant: imatges, moviments i sons. Això, ajuda als alumnes a millorar l'audició tant en els listenings com a les converses. Els resultats són gairebé immediats, és per això, que és un mètode molt motivador tant pel professor com pels alumnes, proporcionant experiències positives davant la llengua anglesa.

  Com que es tracta d'un aspecte complicat, el dividim en diferents fases. Durant aquest trimestre treballarem les fases 1 i 2 on descobrirem que les vocals tenen dos sons i aprendrem a llegir moltes paraules malgrat no haver-les llegit ni escoltat mai.

  Per poder utilitzar aquesta tècnica necessitem molta energia i ganes de passar-ho bé cantant i ballant. Com sempre fomentem el treball en equip i la col·laboració, ja que JUNTS ÉS MILLOR!

  7 d'octubre de 2019

  per Laura Delgado
  Tutora de 2n B