Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Ja us avisem d'entrada, els nens i nenes de P5 no ens moquem amb mitja màniga. Aquest curs comencem forts i la nostra primera sortida serà fer un viatge per l'univers sencer. Sí, sí, ho heu llegit bé, no en tenim prou amb la Terra, visitarem tota la galàxia.

  Anirem al Cosmocaixa i allà viurem experiències mil, veurem, tocarem i aprendrem costums d'animals de diferents parts del planeta en el toca-toca.

  Passejarem pel bosc inundat i anirem al Planetari Bombolla on ens explicaran un munt de coses fascinants relacionades amb el projecte que estem treballant en aquests moments: l'astronauta.

  Nosaltres ens fem preguntes, som curiosos de mena, això forma part del nostre ADN i necessitem respostes. El coneixement ens nodreix i en necessitem una bona dosi. Allà al Cosmocaixa ens podran satisfer, aprendrem amb l'ajuda d'imatges, reportatges, videos, explicacions de professionals, experiments, maquetes, obervacions directes, etc.

  Visca la ciència! i visca el Cosmocaixa!

  No sé, qui ho sap, potser, tal vegada aquesta experiència serà fonament de futurs biòlegs, astronautes, enginyers... però sempre persones responsables i curoses amb el medi ambient, amants del món on vivim i que tanta falta li fa.

  Nosaltres estem preparats, posarem tots els sentits en marxa i ben segur que gaudirem de l'experiència.

  Fins la propera!

  14 d'octubre de 2019

  per Lourdes Titó
  Tutora d'EI 5B