Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Amb l’objectiu de conscienciar els nostres alumnes de la importància de l’alimentació saludable, a l’escola ens encanta celebrar la setmana bio, ja que és una excusa perfecta per realitzar tot un conjunt d’activitats amb els petits, els mitjans i els grans.

  I què millor que dedicar aquestes dinàmiques a desenvolupar els valors essencials referents a l’Eix de l’escola: Quin món volem?

  Transmetre als infants la cura i la dedicació per l’agricultura mitjançant l’hort escolar és una de les moltes maneres.

  Des que va començar el curs l’hem netejat, l’hem preparat per a les plantes que collirem a l’hivern i hem plantat els planters de les cebes, les cols, els enciams, els pèsols i la carabassa.

  A més, aquesta setmana passada, aprofitant que era la setmana bio a Catalunya, vàrem collit les pastanagues, les albergínies, que tenien un color molt bonic, l’api, els porros i els pebrots que vam plantar el curs anterior.

  A més, acabarem el mes plantant el jardí vertical amb flors i plantes aromàtiques.

  Cada setmana pot ser bio a la nostra escola, ja que procurem cuidar el medi ambient a través de les nostres activitats per mantenir un entorn sostenible en un planeta que ens necessita.

  És per això que aquests divendres molts de nosaltres vàrem menjar fruita per esmorzar. Alguns ja ho fem sovint, per a altres va ser una novetat amb ganes de repetir.

  També vàrem posar en marxa la recollida selectiva del plàstic a tots els espais de l’escola (aules, patis...) de la mateixa manera que ja fem la del paper net des de fa un any.

  30 d'octubre de 2019

  per Elisenda Martínez
  Tutora 3r C