Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquesta setmana, els nens i nenes de 2n de Primària fem una sortida a la biblioteca. Com som els més grans, serem els primers a visitar-la. Els companys de P5 i 1r la faran més endavant. Quina il·lusió!

  Llegir ens obre les portes a l'aprenentatge, fomenta la nostra imaginació i creativitat, ens permet viatjar sense moure'ns i viure mil aventures. Per això, és important treballar amb els infants la capacitat de llegir i promoure activitats que fomentin aquest gust per la lectura.

  La visita a la biblioteca és una gran oportunitat per apropar-nos al món literari i deixar-nos envoltar per la seva màgia. Allà comptem amb l'ajuda dels bibliotecaris, que ens expliquen com funciona la biblioteca i quines normes hem de tenir en compte en aquest espai. També ens ajuden a triar entre tots els llibres que hi ha, ens indiquen on podem llegir amb tranquil·litat, quin és el millor lloc per tornar un llibre...Però aquí no acaba tot! A més, fan uns tallers molt divertits, activitats de conta-contes, tenen un espai de deures... I és que a la biblioteca hi ha moltes coses a fer!

  I ja sabeu, si algun dia veniu amb els pares, teniu l'oportunitat d'emportar-vos els llibres i contes a casa durant uns dies!

  I és que, qui ha dit que llegir és avorrit? Si no t'agrada, és perquè encara no has trobat el llibre indicat. Vine a la biblioteca, aquí segur que el trobaràs!

  12 de novembre de 2019

  per Belén Huélamo
  Tutora de 2n C