Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • S’acosta Santa Cecília, patrona de tots els músics, i, com és costum a la nostra Escola, celebrarem la Setmana de la Música. Una setmana on la música tindrà un protagonisme especial en el nostre dia a dia.

  Hem preparat una sèrie d’activitats especials per a totes les edats, des de P-3 fins a l’ESO, per gaudir de la música de maneres molt diverses.

  Aprofitant l’Eix d’enguany “Quin món volem?” com a fil conductor, proposarem tot un seguit d’activitats diferents per cursos i nivells on treballarem de forma lúdica, la importància de protegir i ajudar el nostre planeta mitjançant les 3 R (reduir, reciclar i reutilitzar). Totes les activitats aniran enfocades a fomentar l’esperit crític, el respecte per l’entorn i la responsabilitat que tenim cadascú de nosaltres dins el món que ens envolta.

  Tot això ho posarem de manifest mitjançant la instrumentació de cançons, creació d’instruments musicals a partir de materials reciclats i jocs musicals de diferents temàtiques. Una manera d’aprendre música transmetent una sèrie de valors que considerem molt importants.

  Entre les activitats programades per primària, volem destacar dues a càrrec dels nostres alumnes de cicle superior:

   

  -El taller de pintura creativa (5è EP), mitjançant el tema “Antàrtida”, concert que va interpretar el músic Ludovico Einaudi per a protegir l’Àrtic amb l’organització Greenpeace.

  (L’exposició de dibuixos estarà disponible per a les properes portes obertes).

   

  - Actuació de 6è EP amb la cançó: “Sing for the Climate” a les portes de l’Escola.

  • Dimarts 19 Porta de la Llar (12:45h). Actuaran els grups de 6è A i B
  • Divendres 22 Porta de Secundària (12:45h). Actuaran els grups de 6è C i E
   

  Els alumnes de 1r d’ESO també ens presentaran diferents cantades de nadales a les portes de l’Escola. A més a més, s’estan preparant per fer diferents actuacions musicals durant la Nit a l’Escola. 

   

  Així doncs, tindrem una setmana on la música ens envoltarà i, de ben segur, ens farà gaudir d’allò més.

   

  Des de l’Àrea de Música us desitgem una feliç Setmana.

  Visca Santa Cecília!

  18 de novembre de 2019

  per Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música