Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Fem tantes coses, i ens agrada tant poder-les compartir amb vosaltres!! Avui ens ha tocat el càrrec de passar llista, el de repartir el material, el de mirar qui es queda al menjador... és igual quin càrrec ens toqui ens agraden tots. Tenim una responsabilitat i ens sentim grans i molt importants.

  Són totes aquestes activitats quotidianes les que ens ajuden a raonar, fer càlculs... com per exemple si comparem els nens que van quedar-se a menjador ahir i avui, són més que ahir? menys? quina diferència de nens i nenes s’ han quedat avui comparant amb ahir?

  Aprofitem tota mena d’ ocasió per explorar, fer projectes... perquè som nens actius i són les nostres inquietuds el motor dels nostres aprenentatges. Perquè si hem portat una mandarina per esmorzar ens agrada saber quants grills té i si ens en mengem un, quants en queden. Tot és motiu per despertar la nostra curiositat i a l'escola ens ajuden a descobrir quines competències necessitem per resoldre els nostres dubtes.

  Els mestres ens presenten un repte, una sorpresa, una situació que ens descol·loca i ens motiva a esbrinar què hem de fer per poder resoldre-ho: la visita d’ un personatge fantàstic que ens ha escrit un missatge o una visita a l'hort on descobrim quins fruits ha donat i com van canviant a mesura que passen els dies...

  18 de novembre de 2019

  per Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil