Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Què millor que una nit de música i germanor per donar per acabada una setmana d'exàmens. La nit del 21 al 22 novembre em passat l'esperada NIT A L'ESCOLA!

  Ahir a la tarda van treure els llibres de la motxilla i la van omplir amb sacs de dormir i roba neta. A les 8 del vespre es van tornar a omplir les aules de soroll i enrenou, aquest cop per fer-ne dormitoris. Després, amb carmanyoles, entrepans i menjar per compartir, vam sopar plegats per agafar forces pel festival de Santa Cecília.

  La professora de música, Alícia Morató, i els alumnes de 1r d'ESO portaven preparant-lo setmanes. Alguns alumnes van cantar, uns altres van ballar, alguns es van atrevir a tocar algun instrument. Fins i tot vam tenir una visita sorpresa d’alumnes d’altres anys que van participar al festival. Va ser una vetllada de fraternitat i bon ambient. Entrada la nit, vam anar tots a dormir.

  A les 7 del matí tots drets, toca esmorzar i plegar sacs. Ens hem tret la son de sobre, hem deixat les aules com si no hagués passat res per les classes del divendres. Als alumnes de 1r d’ESO els esperen tallers i jocs musicals per celebrar el dia de Santa Cecília.

  Ha estat una experiència inoblidable!

  22 de novembre de 2019

  per Victor Esbri
  Tutor 1r ESO A