Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Ja és ben a prop un dels moments del curs més esperats pels petits de la Primària. Comença a fer fred i ens posem les jaquetes, apareixen les llums de colors pel carrer i els refredats són cada vegada més usuals. Tot assenyala a que... el Nadal ja és gairebé aquí!!

  Per tant, això significa que els nostres nens i nenes de primer estan començant a preparar amb molta il·lusió i dedicació l’obra de Nadal. Per aquest motiu, durant aquestes setmanes dedicarem tots els nostres esforços en convertir als més petits en actors i actrius capaços i capaces de fer el que es proposin, com ballar, actuar i cantar.

  La obra que hem preparat aquest any té una temàtica relacionada amb l’eix del nostre centre. Com ja sabeu, l’Eix d’aquest any consisteix en diferents pràctiques que protegeixin el medi ambient, sobretot reduir, reutilitzar i reciclar.

  El teatre és una activitat que els nostres nens i nenes ja coneixen bé. Ens agrada molt que sigui una opció recurrent cada any per Nadal perquè és una proposta que implica que es treballin molts aspectes de manera transversal, com el treball en equip, l’entonació, la posada en escena, la dramatització, la dicció, la parla, el coneixement de nou vocabulari... entre molts altres.

  Esperem que tots junts gaudim d’aquesta obra que hem preparat amb tanta il·lusió i sortim satisfets de tot l’esforç i dedicació que hem posat aquests dies.

  2 de desembre de 2019

  per Helena Abril
  Tutora de 1r E