Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Com aquell qui diu, fa quatre dies l'alumnat d'Holanda'08 va començar l'etapa d'Educació Primària i, ves per on, estan encarant la recta final de l'etapa. Sis mesos per endavant, amb competències bàsiques pel mig, i ja estarien... a l'ESO!

  Davant aquest imminent canvi d'etapa, les alumnes i els alumnes de 6è EP inician aquesta setmana les Jornades d'Inter-etapes amb les alumnes i els alumnes de 3r d'ESO, que els fan de guia en sessions informatives i seran els seus referents a diferents classes de Secundària a les que assistiran d'oients. Les sessions estrella són les classes participatives al laboratori i les classes d'Educació Física (que es vagin acostumant a no anomenar-la "gimnàsia"...), a les quals poden viure un petit tast de què els tocarà el curs vinent.

  Per a seguir familiaritzant-se amb l'ESO, podran aprofitar la jornada de Portes Obertes del dia 15 de desembre per a investigar una mica més que hi ha al tercer pis, aquest cop una mica més al seu aire però, òbviament, ben atents a què es trobaran en el seu futur més immediat.

  11 de desembre de 2019

  per Joan Cabré
  Tutor 6è A