Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • El Departament d'Educació ha implementat a 4t d'ESO obligatòriament, aquest curs, una assignatura que es fa fora de l'horari lectiu i que s'avalua als centres on es realitza.
  Aquesta iniciativa vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.
  Nosaltres ja tenim experiència perquè l'any passat ja la vam fer i els resultats van ser molt positius, tant pels alumnes com per les associacions amb les quals col·laborem.
  Alguns exemples són l'ajuda a un casal d'avis a fer-los companyia, o a nens amb necessitats a fer els deures, a realitzar activitats amb persones amb paràlisi cerebral, a recollir menjar setmanalment al mercat per repartir-lo als que no tenen...
  Pròximament durant el curs també farem una campanya de donació de sang en col·laboració amb el Banc de Sang de la qual ja rebreu notícies ben aviat i que esperem que sigui un èxit.
  Comptem amb tota la comunitat educativa perquè així sigui!!!

  17 de desembre de 2019

  per Eva Gómez
  Tutora 4t B ESO