Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un llibre és un viatge,
  un llibre és il·lusió,
  un llibre és una porta,
  a la imaginació.

  Aquí volia arribar, la imaginació, un món especial i fantàstic que sempre hauria de romandre dins nostre, no l’hauríem de deixar anar així com així.

  Arriba un gran dia, l’esperada visita a la biblioteca de Sant Roc. Cada any, per aquestes dates, els nens i nenes d’EI 5 anem a visitar la biblioteca del barri. Allà tenim una bona acollida, el personal responsable ens explica un munt de coses, aprenem com s’ordenen els llibres, ens ensenyen les instal·lacions, ens presenten les activitats que s’hi poden fer, tals com llegir llibres, revistes, fer treballs amb ordinadors, escoltar música, llegir el diari...

  A més a més, tenim sorpresa, ens expliquen un conte i ens conviden a participar a les diverses activitats que proposen, val a dir que són moltes i variades.

  També ens ofereixen la possibilitat d’aconseguir el carnet de la biblioteca, que ens permet de manera fàcil i gratuïta consultar i llegir milers de llibres, contes, articles, pel·lícules, etc. El temps passa volant, i és que ens ho passem d’allò més bé.

  El que m’agradaria és animar-vos i convertir la visita a la biblioteca en un hàbit, no en quelcom excepcional.

  Recordeu, un llibre és un bon amic.

  Gràcies per existir biblioteques del món!

  14 de gener de 2020

  per Lourdes Titó
  Tutora d'EI 5B