Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • El passat dissabte 25 de gener els dos Caps d'Estudi de l'ESO de les nostres escoles vam assistir a la Jornada sobre el Servei Comunitari que es van celebrar per primer cop i organitzava el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  Des del curs passat el Servei Comunitari forma part del currículum obligatori dels nostres alumnes i s'inclou dins del Projecte Educatiu de Centre. A les nostres escoles, són els alumnes de 4t d'ESO els que estan realitzant voluntariat a diferents entitats municipals de Badalona i Barcelona amb molt èxit i acceptació tant per part dels alumnes i com de les entitats col·laboradores.

  El servei comunitari te com a objectiu principal educar als nostres alumnes per tal que siguin ciutadans actius, que prestin els seus coneixements i experiències al servei de determinats col·lectius protagonitzant i impulsant accions de compromís cívic.

  Durant aquestes jornades vam exposar i compartir el nostre projecte "Som solidaris", vam compartir experiències amb altres escoles i entitats que promouen diferents programes i projectes molt interessants i enriquidors que de ben segur podrem posar en marxa durant els cursos vinents.

  Som solidaris

  12 de febrer de 2020

  per Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels Esperança