Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Benvolgudes famílies

  Un dels aspectes que ens agrada treballar des de l'escola és l'autonomia a l'hora d'adquirir nous aprenentatges, i per tal de fer-ho possible, proposem diferents activitats als nostres alumnes per tal de fer el seu procés d'aprenentatge més enriquidor.

  A primer seguim treballant la lectoescriptura. Fins ara havíem après a llegir i escriure paraules i frases curtes, però ara comencem a treballar frases i petits textos d'una manera més elaborada. A partir de preguntes (qui ho fa, què fa, on ho fa...) comencem a construir frases de manera guiada. Partim de frases senzilles, fent servir les formes verbals ser i estar... I a poc a poc hi anem incorporant més elements per tal d'aconseguir que aconsegueixen produir frases escrites correctament.

  Moltes de les activitats les fem guiades a la pissarra, però també comptem amb materials manipulatius amb els que reconvertim la rutina en quelcom més divertit. Una d'aquestes activitats és endreçar frases a partir de targetes. Deixem una sèrie de targetes a terra i ells han d'aconseguir construir la frase més llarga possible.

  Tots i totes gaudeixen escrivint sense adonar-se de la seva evolució

  17 de febrer de 2020

  per Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà