Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Molt sovint sentim per diferents mitjans de comunicació l’estat del nostre planeta en l’actualitat: la sobre explotació dels oceans, la desforestació dels boscos, la contaminació atmosfèrica...i un gran etcètera que fa que ens plantegem la pregunta: Quin món deixarem a les futures generacions? És aquest el món que volem?

  No és gens fàcil conscienciar als nens i nenes sobre la importància respectar el medi ambient, però des de l’escola volem aportar el nostre granet de sobre un tema de gran actualitat i rellevància.

  Basant-nos en el punt de partida de les tres “R”: Reciclar, reduir i reutilitzar volem ajudar als nostres alumnes a tenir un esperit crític amb el món que els envolta. Realitzant petites accions com: no portar paper de plata per esmorzar, tenir papereres diferents a cada aula, fer activitats a l’hort o utilitzar materials reciclats pels murals de les classes.

  Amb les accions esmentades anteriorment pretenem que des de més petits fins als més grans assumeixin la responsabilitat de fer petits canvis diaris per intentar construir entre tots un món millor. Respectar i cuidar el lloc on vivim i no perdre mai de vista què no hi ha un planeta B.

  3 de març de 2020

  per Mónica Heredia
  Tutora 6è B