Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Divendres 28 de febrer els alumnes de 1r i 2n ESO aniran al teatre Blas Infante a veure una adaptació musical en anglès de la novel·la clàssica de terror de Bram Stoker, escrita el 1897, Dràcula. Es tracta d’una versió ideada i posada en escena per la companyia The Performers Inc., dins les produccions que cada curs ofereix Eina d’escola per a alumnes de totes les edats.

  Recordem-ne breument l’argument: Jonathan Harker, un jove advocat, és enviat a un poble desagradable a les boires de Transsilvània. És capturat i empresonat pel vampir vivent Dracula, que viatja a Londres per trobar-se amb qui creu que és la seva eterna amant, Mina Murray. A Gran Bretanya, Dràcula comença un regnat de la seducció i del terror, drenant la vida de tot aquell que tingui la intenció de posar-se en el seu camí cap a Mina. Van Helsing decideix acabar amb Dràcula i lluitar contra ell durant el dia, quan els seus poders es debiliten.

  Amb aquesta activitat, els alumnes podran gaudir d’un espectacle teatral en directe, protagonitzat per actors anglòfons, així com millorar la seva competència en comprensió oral en anglès, que és un objectiu que forma part del Pla Estratègic de les Escoles Arrels.

  Esperem que passin una bona estona amb aquesta obra de terror i ficció!

  26 de febrer de 2020

  per Rubén Coleto
  Tutor 2n ESO B