Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquest any, malgrat el confinament, no ens resignem a viure les Festes de Maig de Badalona, encara que sigui d'una manera diferent.

  Per no perdre l'ànim, si voleu, podeu entrar a la pàgina web de l'Ajuntament de Badalona i us trobareu amb una grata sorpresa.A l'apartat de "Festes de Maig Confinades" hi veureu una gran quantitat d'informació que recopila els apartats de cada any però de diferent manera.

  L'Ajuntament presenta un programa del dia a dia de les Festes amb un seguit de propostes amb l'objectiu de viure-les des de casa i de manera virtual i durant tot el mes. També aprofiten per fer pedagogia sobre la festa i ofereixen recursos lúdics per a diferents edats.

  Com podreu veure no hi pot faltar la proposta del disseny del mocador d'aquest any o la de la realització del dimoni amb un original retallable. També trobareu els entranyables gegants i capgrossos per acolorir, fotos del Ball dels Diables, del Drac de Foc que ens fan rememorar les Festes. L'apartat del recordatori de dimonis d'altres anys resulta també molt interessant, així com la mostra dels diferents dissenys de cartells d'altres anys.

  Amb tot això, sembla que la manera de celebrar les Festes de Maig d'aquest any es farà una mica més suportable. Sempre són d'agrair totes aquestes idees en moments com aquests.

  De tota manera i malgrat tot, Bona Festa Major!

  11 de maig de 2020

  per Antònia Viladoms
  Tutora de 2n A