Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • A partir del divendres 15 de maig i fins el 3 de juny una colla de cares conegudes llegiran cada dia un dels contes guanyadors a través dels seus comptes d’instagram. En directe i per tot Catalunya. Personatges del món de la música, l’espectacle, la televisió o l’esport han decidit acompanyar-nos en aquesta festa que enguany celebrem des de casa.

  Us adjuntem l'enllaç del cartell complert d’aquest Festival de Conta-contes del Premi Pilarín Bayés. Serà una bonica manera de connectar-nos i gaudir de la màgia de les millors històries.

  https://drive.google.com/open?id=1RqtnGixWBLfqXN2P9VqJAnTOBvTJdf6u

  Estigueu atents a l’instagram live dels diferents personatges. Cada dia a les 11:00 o a les 18:00 podreu gaudir d’un dels contes guanyadors de Premi.

  El relat guanyador de les nenes i els nens de 1r C de Primària de la nostra escola el llegirà el reconegut home del temps de TV3, Tomàs Molina.

  Ah, i apunteu el dia 4 de juny a les vostres agendes! Perquè és el dia de la Festa de lliurament dels Premis que, aquest any, per les circumstàncies excepcionals que estem vivint podreu seguir a través del canal de Youtube de Solidaritat Sant Joan de Déu.

  Esperem que us agradin moltíssim totes les sorpreses que us han preparat i us convidem a compartir aquesta festa de la creativitat, la diversitat i la solidaritat amb tothom.

  14 de maig de 2020

  per Elisabeth Berniel
  Tutora 1r C Primària