Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquests dies de confinament, tots els professors hem ofert als nostres alumnes activitats de transmissió de coneixements específics, en la línia del que fem a les classes presencials; però també hem volgut engrescar-los amb activitats de caire passional per desenvolupar la seva capacitat creativa. I ha estat en aquest tipus d’activitats on els resultats han estat especialment emocionants!

  Des de les matèries de Tutoria i Valors, ens hem sumat a la campanya #JoActuo i els hem proposat que escriguin missatges de suport als pacients o professionals de l'Hospital Can Ruti que treballen incansablement per aturar la pandèmia del COVID-19.

  Des d’Expressió de Català, hem homenatjat el centenari del naixement de l’autor Gianni Rodari amb una adaptació dels seus “Contes per telèfon”: els alumnes han alegrat la solitud del confinament d’avis, tiets, veïns o amics amb la lectura d’un conte, poema o fragment d’un llibre. Fins i tot alguns alumnes s’han animat a escriure ells mateixos els textos que havien de llegir!

  Escolteu un d'aquests àudios.

  Tot i que la nostra escola va tancar les seves portes el passat dijous 12 de març, l’activitat virtual no ha descansat ni un sol moment.

  1 de juny de 2020

  per Marta Giralt
  Tutora 1r ESO C