Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Benvolgudes famílies,

  En aquests dies que ens està tocant viure a famílies amb infants fora de les rutines habituals, una activitat diferent i interessant podria ser veure espectacles des del sofà. Hi ha moltes companyies teatrals i també d’òpera que amb la intenció de seguir apropant a la gent la música, la cultura i les representacions teatrals ofereixen les seves obres per gaudir amb els nens i no tant nens d’una molt bona estona.

  És una bona ocasió per introduir a formes de cultura als vostres fills que habitualment no fem per manca de temps.

  Crec que seria una activitat molt interessant i divertida veure alguna obra de teatre per a nens i comentar-la amb ells.

  Us proposem una selecció d’espectacles per continuar gaudint del teatre a casa, tot i que no serà el mateix que fer d'espectadors en una sala.

  Us adjunto una sèrie d’obres per poder gaudir-ne

  ‘El Llibre de la selva’, Teatre Sant Vicenç (2018)

  Un musical que explica una de les històries de la literatura universal més estimades per la mainada. El Mowgli és un nen que ha crescut a la selva, criat per una família de llops. Quan el tigre més malvat del territori s’assabenta de la seva presència, el busca per matar-lo. Però el Mowgli té dos bons amics, el Baloo i la Bagheera, que el protegiran.

   ‘La Bella i la Bèstia’, Joventut de la Faràndula (2017)

  Un altre clàssic de Disney adaptat al teatre català. La Bella és la noia més bonica del seu poble, on viu amb el seu pare. Junts viuen una vida tranquil·la, però un dia el pare és empresonat al castell d’una bèstia i la protagonista decideix intercanviar-se per ell. A poc a poc anirà descobrint que la bèstia no és tan malvada com sembla. I l’amor desfarà un encanteri.

  ‘Hèrcules’, Teatre Sant Vicenç (2016)

  Per aquells amants de la mitologia grega. L’Hèrcules és el fill de Zeus, però ell no ho sap perquè ha crescut com un mortal. Un dia s’adona que té massa força i decideix investigar sobre el seu passat.

  ‘Rapunzel’, Joventut de la Faràndula (2018)

  Un dels contes més famosos dels Germans Grimm. Parla d’una jove amb el cabell molt llarg que viu tancada a la part més alta d’una torre amagada del món i només té la companyia del seu camaleó. Un dia un príncep escala fins dalt de la torre i l’ajuda a escapar per anar a veure com uns fanalets s’enlairen.

  Ratatouille, el petit xef, Joventut de la Faràndula (2016)

  El Remy és una rata que somia en convertir-se en xef. Un dia acaba al clavegueram que hi ha sota d’un dels millors restaurants de París on intentarà fer realitat el seu somni.

  Una abraçada a tots i esperem poder retrobar-nos aviat.

  1 de juny de 2020

  per Maria Fernandez
  Tutora de 4t A