Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Benvolgudes famílies i nens,

  La nostra vida ha canviat molt amb les circumstàncies excepcionals que ens ha tocat viure. Ja fa molt de temps que estem vivint el confinament i el fet d'estar tancats a casa segur que tots somiem què farem quan tot això acabi i arribi el que diuen "la nova normalitat". Us proposem fer tots plegats un llistat d'activitats que desitjarem realitzar quan això acabi:

  Passejar: Donar un passeig pel nostre barri pensant a caminar només pel gust de tornar a fer-ho, perquè caminar per llocs coneguts ens farà prendre les coses amb més tranquil·litat, passejos que segurament no ens porten a cap indret, però que els donarem un gran valor.

  Visitar a familiars i amics, jugar amb ells, explicar com han sigut aquests dies i com ens hem sentit ens servirà de gran suport emocional.

  Retrobar-nos amb la natura: Caminar per un bosc, pujar una muntanya, descansar davant del mar... ens proporcionaran el "relax" i la pau que necessitem.

  Visitar un museu, veure una pel·lícula o una obra de teatre, jugar en un parc... Ens farà tornar a gaudir de pertànyer a una societat amb qui poder compartir aficions i gustos.

  Viatjar, una de les activitats que més trobem a faltar, i que encara que no ho puguem fer ara, ja arribarà el moment.

  I sobretot, hem de fer el que més ens agradi... Llegir un llibre, pintar, cuinar... En definitiva, viure el present i pensar que el futur es presentarà ple de possibilitats.

  Tot això ho farem sempre amb precaució i seguint les normes, sense voler menjar-nos el món d'un sol cop.

  15 de juny de 2020

  per Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C