Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un dels aspectes que treballem des de l'escola és l'autonomia a l'hora d'adquirir nous aprenentatges, i per tal de fer-ho possible, proposem diferents activitats als nostres alumnes per tal de fer-lo més enriquidor. Realitzem diferents activitats divertides que ens ajuden a sedimentar els coneixements adquirits.

  Aquesta última setmana, a les hores de projecte de Medi hem gaudit molt ja que hem realitzat una activitat molt especial.

  Hem aprofitat que estem treballant els rius i la importància de l'aigua en la vida del nostre planeta per aprendre el cicle de l'aigua, aquest procés que fa que l'aigua s'evapori, es condensi i caigui en forma de precipitacions, tornant una altra vegada a començar la roda.

  Després de visionar un vídeo , d'escoltar les explicacions de les senyos i d'entendre-ho tot, hem elaborat un manual on hem representat el cicle de l'aigua.

  Fer un dibuix, acolorir-lo, representar les diferents fases del cicle de l'aigua i enganxar-lo en un plat de plàstic ha estat una forma lúdica d'assolir tot el que a la classe hem treballat. 

  D'aquesta manera, a l'hora d'estudiar serà molt més fàcil de recordar.

  Ah! I portem a casa el manual de record!!!

  12 d'octubre de 2020

  per Maria Fernandez
  Tutora de 3r A