Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Tot i que és més que probable que no pugueu assistir a l’obra de Nadal que cada any representen els alumnes d’Infantil i de 1r i 2n de Primària, sí que es comencen a preparar textos, cançons i poemes de Nadal per tal que, d’una manera o altra en pugueu gaudir.

  Aquestes funcions són el resultat de posar a la pràctica aquells aprenentatges relacionats amb l’expressió oral, la música i la psicomotricitat, a més de treballar el respecte, la responsabilitat, el treball en equip i la col·laboració entre iguals. Per tant, sigui quina sigui la situació relacionada amb la pandèmia, les mantenim en la programació.

  Així doncs, durant el Consell Escolar del passat 26d’octubre, es van assignar les localitats per sorteig, en el qual van sortir les lletres BN. El primer cognom de cada classe que comenci per aquestes lletres o les immediatament posteriors seguint l’ordre alfabètic, ocuparà les primeres cadires.

  Amb tot, encara que no sigui possible l’assistència de públic al teatre de l’escola, sí que es mantindrà els dia i l’hora en què està programada cada funció. Cada una d’elles serà gravada i, un cop editades, us la farem arribar abans de començar les vacances de Nadal.

  9 de novembre de 2020

  per Mar Serra
  Directora