Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquest matí, hem celebrat la Diada de Sant Jordi amb diferents actes per poder mantenir la distància entre grups bombolla.

  A la Llar ja tenim els guanyadors del concurs de dibuixos. Els alumnes de 6è que van baixar dimecres al migdia a votar, ho van tenir realment difícil, ja que tots són tant bonics!

  A l’escola ja fa setmanes que preparem la Diada de Sant Jordi. Els més petits descobreixen la llegenda del cavaller, el drac, la princesa i la rosa a través del dibuix que avui us han portat a casa.

  A partir de 1r de Primària i fins a 6è han participat al concurs de contes “Pilarín Bayés” convocat per la Fundació Sant Joan de Déu. Els han escrit tots junts a cada classe i han fet dibuixos que n’il·lustren les paraules.

  I els alumnes de Secundària també han escrit per participar als Jocs Florals convocats pel Departament d’Ensenyament. I en l’àmbit de música o art han expressat els seus sentiments i emocions sobre la pandèmia.

  A Oral Expression, amb les teachers, han gravat uns vídeos sobre la llegenda de Sant Jordi o sobre altres relats.

  De tot plegat en trobareu una selecció a Instagram i també al youtube de l’escola:

  https://www.youtube.com/escolesarrels

  A més a més, també aprofitem aquesta diada per anunciar el guanyador del concurs de cartells que han elaborat els alumnes d’ESO a les classes d’I+D (investigació digital) sobre la campanya contra l’assetjament escolar en el projecte #aquiproubullying.

  23 d'abril de 2021

  per Mar Serra
  Directora pedagògica