Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Ja s’acosta fi de curs i una jornada que esperem tots i totes amb molta il·lusió i ganes és el dia d’AULA OBERTA.Com el seu nom indica posarem en escena davant de totes les nostres famílies una mostra d’activitats que fem a l’aula durant el curs i per aquest dia estan relacionades amb la música, balls i cançons. 

  Ja estem assajant i treballant força per tal de fer una tasca ben feta i de la qual tots estarem ben orgullosos. Interpretarem diversos temes musicals, també ballarem balls regionals,farem una exhibició de la nostra agilitat i equilibri físic formant diferents figures en Acrosport, entre altres activitats. Quins nervis!!! Amb l’emoció que tenim hem de tenir cura de no anar a parar a terra... però resistirem i sortirà perfecte!

  També demostrarem el domini que tenim de la llengua anglesa i a més serem capaços de posar-hi música i cantarem amb bona pronúncia i amb tota naturalitat. Farem un ball de cloenda i podreu observar un treball d’equip en el que tots formen part i cadascú de nosaltres som una part imprescindible. Tindrem aquest record a la nostra memòria PER SEMPRE! Visca l’AULA OBERTA!!!

  24 de maig de 2021

  per Maria Josep Zango
  Tutora 5è C