Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un cop ja ens hem adaptat a les nostres noves aules, els alumnes d’infantil hem començat a desxifrar el que significa el nou eix que, des d’aquest any, ens acompanya en tots els nostres aprenentatges. D’aquesta manera, durant aquestes primeres setmanes de curs, tots hem pogut descobrir les principals característiques de la mascota de la nostra classe. Així doncs, ja sabem on viuen, quines són les seves parts, com s’alimenten... fins i tot ens hem aprés una cançó!

  Arribats a aquest punt, hem donat pas a “la tardor” i hem començat a descobrir algunes de les seves característiques a través de diferents objectes (fulles, fruits, fotos...) que hem anat portant a l’aula i de diferents activitats que hem anat desenvolupant. A més, el temps ha acompanyat i ja comencem a portar jaqueta i a fer servir els paraigües. Això si, encara ens queden moltes coses per descobrir... fins i tot, d’aquí a molt poc podrem sortir d’excursió per aprendre “in situ” més coses d’aquesta estació.

  Si voleu acompanyar-nos en aquests aprenentatges, esteu convidats a participar aportant contes, dibuixos, fotos o qualsevol cosa que trobeu per casa que estigui relacionada amb tots aquells temes que anem treballant.

  5 d'octubre de 2021

  per Fran Gonzalez
  Tutor d'EI 5A