Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Hola famílies i alumnes!

  Benvinguts i benvingudes als canals informatius de l'escola Arrels Esperança! Al mes de gener vam rebre al Carlos, un voluntari d'Open Arms, que va venir a fer-nos una xerrada sobre tot el que fan per salvar les vides de persones en situació d'emergència. Persones que fugen de guerres, de màfies, de pobresa, d'esclavitud, de fam, de vides buides. Ens vam quedar tan impactats que amb la nostra tutora vam fer una llista de coses que podem fer per ajudar-los: cartes, una obra de teatre, un poema, vídeos, cartells...

  Així que al mes de febrer vam començar a gravar per grups diferents missatges amb diferents idiomes amb l'objectiu d'arribar com més lluny millor; al mes de març vam editar i ara finalment ja podem publicar aquest vídeo amb l'objectiu de fer arribar al màxim de persones què està passant ara mateix als nostres mars.

  Saps què és OPEN ARMS? Saps què passa ara mateix? Saps que tothom té dret de viure en un lloc digne i en pau? T'uneixes a nosaltres? Comparteix el vídeo! Junts aconseguirem un món millor!

  - Idees...
  - Cartells...
  - Guió...
  - Escenificació...
  - Organització...
  - Edició...
  - Informació...
  - Crònica... fet tot pels 25 alumnes de 5è B, ENHORABONA! BONA FEINA!

  SHARE + LIKE!

  https://youtu.be/y5jlAVc9oKQ

  27 d'abril de 2022

  per
  Alumnes de 5è B