Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un dels valors de la nostra escola és tenir ESPERIT CRÍTIC, és a dir, tenir interès per aprendre, qüestionar-se el perquè i buscar respostes. També consisteix en la capacitat de valorar la informació per formar-se una opinió pròpia.

  Per treballar aquest valor a la classe realitzem un seguit d'activitats amb els nostres alumnes. Intentem fomentar la seva curiositat per aprendre, els ajudem a conèixer les causes i conseqüències de les seves accions.

  Deixem que analitzin les pròpies opinions i les de la resta de la classe per aplicar el que han après a la seva vida quotidiana.

  Demanem als alumnes que les seves opinions i actuacions siguin les més justes i honestes possibles, que pensin en la situació dels altres i actuïn amb honestedat i responsabilitat.

  Lluitem per inculcar el respecte i la tolerància tan necessaris en la nostra societat. I sobretot, fomentem l'autonomia dels nostres alumnes, que siguin ells els que decideixin inclús si s'equivoquen per ser capaços de responsabilitzar-se dels seus errors.

  En definitiva una feina en el dia a dia de l'escola per preparar-los a enfrontar-se amb moltes situacions en què prendre la decisió adequada serà fonamental per a ells.

  9 de maig de 2022

  per Maria Fernandez
  Tutora de 4t A