Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • I nosaltres sempre les tenim posades, doncs, ja fa molt anys que col·laborem amb l’entitat Càritas. Com és ja un projecte en ple funcionament, els alumnes de 5è de primària han participat un nou curs en el taller “posa’t les piles”, on a més de conèixer una mica més l'entitat, també hem parlat de la importància de ser solidaris i del procés que hem de seguir per ser empàtics i ajudar a les persones que ho necessitin “passant primer pel cap, després pel cor i al final per les mans.”

  Cal donar elements als alumnes perquè siguin capaços de viure plenament i de manera feliç i perquè puguin contribuir al benestar dels qui els envolten, tant dels qui els són més propers com dels qui, desconeguts, els són més llunyans.

  En el món complex d’avui és imprescindible treballar actituds i valors que contribueixin a la convivència, al respecte dels drets de les persones i a l’assoliment d’unes condicions de vida dignes per a tothom. Els alumnes han d’aprendre a ser competents per viure i conviure d’acord amb uns valors universals, adaptables a les circumstàncies dinàmiques de la vida, com ara la llibertat i la responsabilitat personal, la solidaritat, el respecte, la igualtat i l’equitat.

  Així doncs aquest taller treballa en profunditat els valors essencials de la nostra escola: l’esperit crític, la responsabilitat, el respecte i la col·laboració. Dia a dia els treballem, els vivim i els apliquem en totes les nostres activitats, dins les aules, al llarg dels passadissos, al mig del pati, gaudint un joc i avui, participant d’aquest taller.

  Nosaltres tenim posades les piles, i vosaltres?

  7 de novembre de 2022

  per Clara Puig
  Tutora 5è A