Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La passada setmana, vam engegar a l'escola el projecte "Fruita a l'escola". L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar als nostres alumnes a créixer reflexionant sobre la importància de dur a terme una dieta variada amb moltes més fruites, hortalisses i verdures, que ens nodreixi, ens ajudi a estar sans i forts i a mantenir una bona salut.

  Però també volem que aprenguin a redescobrir els sabors dolços i refrescants de la fruita, i a gaudir-los! Perquè menjar sa, també pot ser molt bo i, aquest aprenentatge, els acompanyarà tota la vida!

  Divendres a la tarda vam rebre a les classes unes caixes plenes de fruita (pomes, peres, plàtans i taronges) i les vam repartir entre tots els nens i nenes. Però a més a més, vam poder berenar tots junts i gaudir-ne!!

  Gràcies a les famílies que es van poder apuntar (va ser una activitat oberta), vam pelar, tallar les fruites, parlar d'hàbits saludables, i sobretot menjar molt!! Estem molt satisfets d'haver-nos engrescat a participar, com moltes altres escoles, en aquesta activitat que ens ajuda a fomentar valors tan importants com la cura d'un mateix i l'autoestima; I estem molt contents d'haver obert l'escola a les famílies per participar en el dia a dia de la nostra escola.

  Els millors aprenentatges són aquells que, estan envoltats d'experiències i emoció.
  Moltes gràcies, famílies!!

  17 d'abril de 2023

  per Raquel Gonzalez
  Tutora d'EP 1B