Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Imagineu-vos caminant per les muntanyes del Pirineu, amb el sol brillant i el vent fresc a la cara. Ara imagineu-vos que podeu veure totes les meravelles de Catalunya en un sol lloc, a escala reduïda. Això és el que ofereix Catalunya en Miniatura, la sortida que farem els alumnes de segon de primària. 

  És una experiència d’aprenentatge molt interessant i única, aprendre’m i ens divertirem alhora. És cultura i aventura i a sobre envoltats de natura. 

  Us heu preguntat mai com seria Catalunya si fos tan petita com una joguina? Bé, això és el que ens passarà quan abans d’entrar ens poserem les sabates d’en Gulliver i al moment ens convertirem en gegants que passejaran per un país encantat. 

  Farem un viatge per les províncies i comarques de Catalunya, veient els edificis i monuments més representatius del país a traves de les maquetes que han estat construïdes per maquetistes que han hagut de treballar amb plànols i fotografies molt detallades i també han hagut d’assegurar-se que tots els materials aguantin la pluja, el vent i el sol. 

  Durant tot el viatge haurem de ser uns grans observadors a veure si aconseguim trobar tots els edificis del nostre grup i així poder omplir tota la graella. 

  Segur que acabarem cansats, però molt contents i sabent alguna cosa més. Que d’això es tracta!

  15 de maig de 2023

  per Núria Amat
  Tutora d'EP 2B