Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
  Notícies a EI 3, EI 4 i EI 5
 • Durant tota la setmana passada els nens i nenes d’infantil hem descobert un munt de coses d’Anglaterra gràcies a totes les activitats que vam fer a l’English Week!Hem conegut a... (continua)

  28 de març de 2023

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 4B

 • Els infants de P3 vam anar al teatre Blas Infante a veure l'obra de teatre "Round and round the garden". És una obra musical que representa una excursió a un jardí on descobriran,... (continua)

  21 de març de 2023

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 3E

 • A P3 ens agrada molt la música, cantar i ballar, i és per això que estem treballant el músic i compositor Amadeus Mozart. Aquest, va començar a fer música des... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  14 de març de 2023

  Marina Martínez
  Tutora d'EI 3B

 • El passat divendres es va fer la festa del menjador a l’escola, que, com cada any, els alumnes van gaudir d’un espai compartit durant l’estona del dinar.A més a més, els... (continua)

  6 de març de 2023

  Elisabet de Higes
  Tutora d'EI 5E

 • A la nostra escola ens agrada que des de ben petits descobreixin el gust per la música. A Infantil treballem danses típiques, cançons, audicions i coneixem diferents tipus d’instruments.Els... (continua)

  27 de febrer de 2023

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 4A

 • El passat dimecres 15 de febrer vam lluir les nostres disfresses fetes s a l’escola, ens feia molta il·lusió compartir amb les famílies aquestes meravelloses obres d’art.Però... (continua)

  20 de febrer de 2023

  Maite Pérez
  Tutora d'EI 3C

 • Benvolgudes famílies d’educació infantil:El proper dilluns 20 de febrer, a les 17:15h, tenim una nova trobada a la nostra escola amb els tutors i tutores dels vostres fills i filles.Sabeu... (continua)

  14 de febrer de 2023

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • Els alumnes d'Infantil hem gaudit moltíssim creant la nostra disfressa per a la rueta de Carnaval! Però no l'hem fet nosaltres sols, sinó que hem descobert que gràcies... (continua)

  6 de febrer de 2023

  Judith Carrasco
  Tutora d'EI 3A

 • Les noves tecnologies són un dels eixos principals del Projecte Educatiu del nostre centre. Així doncs, des de ben petits fomentem que els alumnes treballin amb diferents tipus de dispositius... (continua)

  30 de gener de 2023

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI 5A

 • Dijous passat vam celebrar el dia de les àvies i dels avis!Durant tota la tarda els avis i les àvies van ser els protagonistes i van gaudir d’una estona a l’escola juntament... (continua)

  23 de gener de 2023

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 4C

 • Al llarg de gener i principis de febrer, els grups d’EI5 de l’escola realitzaran una sortida de proximitat a la biblioteca Sant Roc de Badalona. La biblioteca és un espai d’aprenentatge... (continua)

  16 de gener de 2023

  Alejandro Mayo
  Tutor EI5

 • Segur que sí! Tant si és nova d’aquestes festes com si ja estava per casa mig oblidada, qualsevol joguina o joc és una descoberta per a l’infant i també pot ser... (continua)

  9 de gener de 2023

  Fran Gonzalez
  Coordinador Educació Infantil

 • Sembla que va ser ahir quan els nens i nenes de P3 començaven l’escola i ara ja estem a punt d’acabar el primer trimestre. Durant aquest trimestre hem aprés i treballat molt.... (continua)

  19 de desembre de 2022

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 3E

 • Durant aquesta setmana els alumnes d'infantil tanquen el 1r trimestre amb una de les activitats que més posa de manifest l’eix que aquest any ens engloba.Des de ja fa setmanes haureu... (continua)

  12 de desembre de 2022

  Fran Gonzalez
  Tutora d'EI 5A

 • Els nens/es de p3 no podem estar més il·lusionats, acabem de descobrir que el Tió acaba d'arribar a la nostra escola!Aquesta època de l'any ens emociona... (continua)

  7 de desembre de 2022

  Judith Carrasco
  Tutora d'EI 3A

 • El Nadal és una festivitat plena de màgia, sobretot, pels infants.Els nens i nenes d’infantil estem molt il·lusionats preparant el nostre Festival de Nadal per a tots vosaltres!... (continua)

  29 de novembre de 2022

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 4B

 • Amb motiu de la celebració de Santa Cecília a l’escola celebrarem del 21 al 25 de novembre la Setmana de la Música.Des de l’escola pensem que la música és... (continua)

  21 de novembre de 2022

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 4A

 • El pròxim divendres arribarà el dia de la festa del menjador a l’escola. Els alumnes podran compartir un espai durant l’estona del dinar.Durant aquest moment, els nens i nenes... (continua)

  16 de novembre de 2022

  Elisabet de Higes
  Tutora d'EI 5E

 • Des dels primers dies de curs els nens i nenes d’EI 3 anys passen unes hores a la setmana al «gym», un nou espai on treballen i aprenen, a través de l’anglès, moviments... (continua)

  4 de novembre de 2022

  Joan Garcia
  Especialista de psicomotricitat

 • Amb l’arribada de la tardor celebrarem la festa de la castanyada. Per seguir la tradició, els nens i nens cantarem i ballarem la cançó de la Castanyera.També rebrem una... (continua)

  24 d'octubre de 2022

  Maite Pérez
  Tutora d'EI 3C

 • Estimades famílies, ja fa alguns dies que a l’escola estem treballant l’arribada de la tardor gràcies a que els nostres alumnes porten fulles, pinyes, castanyes, bolets... que... (continua)

  17 d'octubre de 2022

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 4C

 • A infantil la setmana Bio ens fa molta il·lusió. Descobrirem els aliments de la tardor, visitarem l’hort de l’escola i aprendrem com cuidar-lo, aprendrem sobre l’alimentació... (continua)

  10 d'octubre de 2022

  Alejandro Mayo
  Tutor EI5

 • Durant aquest primer mes a l’escola hem après a ser una mica més autònoms. Per exemple hem après a penjar la motxilla al seu lloc, a obrir-la i tancar-la, a recollir i... (continua)

  3 d'octubre de 2022

  Elisenda De Juan
  Tutora d'EI 3B

 • Comencem un nou curs a la nostra escola amb moltes incògnites, aventures, molta il·lusió i entusiasme!Els nens i nenes d’educació infantil, ja s’estan adaptant a... (continua)

  19 de setembre de 2022

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • Sembla que va ser ahir quan entràvem per la porta de l’escola per començar un nou curs però ara ja arriba a la seva fi. Al setembre engegàvem i, una vegada més,... (continua)

  20 de juny de 2022

  Fran Gonzalez
  Tutor EI5

 • Aviat celebrarem la festa de graduació dels nostres alumnes d’EI5.Una festa entranyable, emotiva, solemne i plena de tendresa, recordant els moments més importants viscuts en aquesta... (continua)

  13 de juny de 2022

  Empar Zarzoso
  TUTORA EI5

 • Com ja sabeu, des de l’escola fem un aprenentatge plurilingüe. Donat que el xinès mandarí és la llengua més parlada del planeta, a l’escola fem classes des... (continua)

  7 de juny de 2022

  Jing
  Especialista xinès

 • Els nens i nenes de P4 I P5 MARXEM DE COLÒNIES!Primera vegada que marxem de colònies i no podem estar més emocionats i contents.Gaudirem de 2-3 dies envoltats de natura a la casa... (continua)

  30 de maig de 2022

  Sara Mondejar
  Tutora EI5

 • A l’escola donem molta importància a la psicomotricitat, i ho demostra el fet que els alumnes d’educació infantil la treballen tres hores a la setmana. El joc psicomotor ajuda... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 de maig de 2022

  Joan Garcia
  Mestre especialista

 • L'aprenentatge de la lectura i escriptura és un procés complicat de descodificació, comprensió i producció. Són dos processos diferents que es complementen,... (continua)

  16 de maig de 2022

  Elisenda De Juan
  Tutora EI4

 • Aquesta setmana els nens i nenes d'Ed. Infantil 3 anys anirem a veure animals marins al CRAM (Centre de Conservació i Recuperació d'Animals Marins). Allà... (continua)

  9 de maig de 2022

  Ana Freixa
  Tutora EI3

 • Aquesta setmana celebrarem el dia de la ciència a l'escola. Farem molts experiments i aprendrem moltes coses noves. Treballarem d'una manera molt vivencial i plantejarem diferents hipòtesis. Entre altres experiments... (continua)

  2 de maig de 2022

  Judith Carrasco
  Tutora EI4

 • Divendres 22 d'abril vam celebrar Sant Jordi a l'escola. Els nens i nenes d'Educació Infantil vam gaudir de la visita del Contacontes al teatre de l'escola. Ens ho vam passar... (continua)

  25 d'abril de 2022

  Chelo Larrosa
  Tutora EI4

 • La convivència no és possible si no considerem necessari el respecte, a l'escola tenim com a valor essencial ser respectuós/a. L'aula està... (continua)

  18 d'abril de 2022

  Maite Pérez
  Tutora EI4

 • Durant tota aquesta setmana els nens i nenes d'infantil estem descobrint SINGAPUR a través de la llengua anglesa. Aquesta setmana és diferent, ens envolta un ambient ple d'hores... (continua)

  4 d'abril de 2022

  Eva Gutiérrez
  Tutora EI 3

 • Des de l’escola sabem que és important que els nens i nenes coneguin la importància de ser respectuosos amb el seu entorn, amb els companys i companyes i amb els mestres, a ajudar-nos... (continua)

  28 de març de 2022

  Fany Escosa
  Tutora EI3

 • A educació física treballem l’expressió corporal amb la idea que els infants coneguin el seu cos i siguin capaços de transmetre-hi emocions. Els acompanyem per aprendre... (continua)

  21 de març de 2022

  Alejandro Mayo
  Especialista Educació Física

 • Aquesta setmana parlarem d’un valor molt important a l’escola: la responsabilitat.És un valor que ens agrada treballar en el dia a dia a les aules, i no només dins de cada classe,... (continua)

  14 de març de 2022

  Marcos Gordito
  Tutor EI5

 • Com vau poder veure a les segones reunions amb famílies i, de ben segur, els nens i nenes de l’escola us hauran explicat ja, al nostre centre s’ha dut a terme una millora de les aules... (continua)

  7 de març de 2022

  Fran Gonzalez
  Mestre EI5

 • Com cada any a l'escola, hem celebrat el dia dels avis i de les àvies, que són uns molt bons referents d'un dels valors essencials de l'escola: el respecte. I concretament... (continua)

  1 de febrer de 2022

  Judith Carrasco
  Tutora P4 A

 • A infantil creiem que és fonamental que els nens i nenes aprenguin a reconèixer les seves emocions i que coneguin estratègies que els ajudin a autoregular-les: la tortuga, el... (continua)

  21 de gener de 2022

  Empar Zarzoso
  Tutora EI 5C

 • Ja s’acaba el primer trimestre d’aquest curs, i com cada any els nens i nenes d’Educació Infantil estem preparant les tapes dels nostres àlbums preciosos.Ha sigut un trimestre... (continua)

  13 de desembre de 2021

  Marcos Gordito
  Tutor P5E

 • Amb l'arribada de les festes nadalenques, els infants d'educació infantil volen compartir amb les seves famílies unes boniques representacions teatrals relacionades amb l'eix... (continua)

  6 de desembre de 2021

  Maite Pérez
  Tutora EI 4C

 • Seguint amb les noves tendències en ensenyament, que s'allunyen de les classes magistrals i busquen la participació i la motivació de l'alumne, volem que l'alumne sigui... (continua)

  29 de novembre de 2021

  Elisenda De Juan
  Tutota EI 4B

 • A l'escola celebrem la setmana de la Música, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília.Els nens i nenes de l'escola, descobriran, amb molta il·lusió, diferents... (continua)

  22 de novembre de 2021

  Judith Carrasco
  Tutora EI 4A

 • A la nostra escola treballem els valors essencials de forma vivencial. Els nostres alumnes estan aprenent a ser RESPONSABLES arribant amb puntualitat, portant el que necessiten (carpeta, motxilla,... (continua)

  15 de novembre de 2021

  Empar Zarzoso
  Tutora P5

 • Qui se’n recorda dels plors del primer dia? Ja hem superat el període d’adaptació i els nens i les nenes entren per la porta carregats d’energia i amb moltes ganes. I encara... (continua)

  8 de novembre de 2021

  Joan Garcia
  Especialista

 • Els nens i nenes de P5 van anar d'excursió a Santa Fe del Montseny. Allà van descobrir un bosc únic gràcies als colors i fruits de la tardor.A més com a l'escola... (continua)

  2 de novembre de 2021

  Sara Mondejar
  Mestra EI 5B

 • Ja ha arribat el temps de collir castanyes i a l’escola els nens i nenes de 3 anys ens preparem per celebrar la Castanyada. Hem descobert quines són les característiques de la tardor... (continua)

  25 d'octubre de 2021

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 3C

 • "M’agrada la tardor, perquè els arbres es despullen..."Ja ha arribat la tardor i els nens i nenes de P4 anem d’excursió al bosc a veure com els arbres i les seves fulles... (continua)

  19 d'octubre de 2021

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 4E

 • Un cop ja ens hem adaptat a les nostres noves aules, els alumnes d’infantil hem començat a desxifrar el que significa el nou eix que, des d’aquest any, ens acompanya en tots els nostres... (continua)

  5 d'octubre de 2021

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI 5A

 • “Bon dia, bon dia, bon dia al dematí, bon dia a tothom, bon dia jo us vull dir!...”Durant aquestes primeres setmanes, els nens i nenes de P3 han anat coneixent els seus companys i companyes,... (continua)

  26 de setembre de 2021

  Fany Escosa
  Tutora P3 B

 • Arribem al final d’un curs diferent. Al setembre quan vam començar tots teníem ganes de tornar-nos a veure els uns als altres després de tants mesos sense trepitjar l’escola.Ens... (continua)

  21 de juny de 2021

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI 5A

 • Sembla que va ser ahir quan els nens i nenes de la promoció Bélgica’15 entraven per la porta de la nostra escola. Alguns entraven contents, altres una mica espantats i altres plorant... (continua)

  14 de juny de 2021

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • S’apropa el final de curs i a les aules ja comencem a preparar les tapes que guarniran els treballs que amb esforç han anat fent al llarg d’aquests mesos.Podreu veure que estaran il·lustrades... (continua)

  7 de juny de 2021

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 4E

 • Després de remenar, endreçar i descobrir lletres; els nens i nenes de P4 ja estem preparats per començar a llegir d'una forma lúdica i vivencial. Treballem els nostres... (continua)

  31 de maig de 2021

  Ruth Solé
  Tutora d'EI 4A

 • Després de plantar, regar i observar com creixen les diferents plantes que hem cuidat entre tots, amb els bon temps, l’hort de l’escola està preparat perquè tots els nens... (continua)

  24 de maig de 2021

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 4C

 • Aquest tercer trimestre els nens i nenes de P3 treballarem el projecte de les tortugues.Tots junts formularem hipòtesis sobre aquests animals, aprendrem com són, on viuen, què... (continua)

  17 de maig de 2021

  Judith Carrasco
  Tutora d'EI 3A

 • Mes de maig, mes de les festes de Badalona!Una vegada més els alumnes de l’escola i sobretot els més petits fem el nostre dimoni, que és el símbol més representatiu... (continua)

  12 de maig de 2021

  Anna Ortiz
  Tutora d'EI 5E

 • Des de ben petits és molt important treballar el joc simbòlic a l'aula, ja que és una activitat espontània que apareix en tots els nens i nenes. A través del joc... (continua)

  3 de maig de 2021

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 3E

 • Els nens i nenes d’Infantil aprenem moltes coses a través dels projectes que treballem cada trimestre. Ens endinsem en continguts sobre la història, animals, ciència...Aquest... (continua)

  26 d'abril de 2021

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 4B

 • Aquest any, a l’escola, els nens i nenes de P3 hem celebrat Sant Jordi a la classe, gaudint de la seva llegenda. No hem pogut sortir al pati com fèiem sempre, però això no ens... (continua)

  20 d'abril de 2021

  Elisenda De Juan
  Tutora d'EI 3B

 • Hola famílies, durant aquest tercer trimestre es alumnes de P5 farem un viatge interestel·lar almón dels astronautes. Comencem el projecte que ens ajudarà a conèixer... (continua)

  12 d'abril de 2021

  Sara Mondejar
  Tutora d'EI 5B

 • La primavera ha arribat i moltes flors ens ha portat!!Benvinguda primavera!! La natura s'omple de colors amb les seves flors, les papallones, els ocells... el bon temps ens convida a sortir a explorar... (continua)

  6 d'abril de 2021

  Maite Pérez
  Tutora d'EI 3C

 • Ja s’acosten les vacances de setmana santa i com cada final de trimestre els nens/es d’infantil tenim moltes ganes d’ensenyar-vos totes les nostres feinetes.Durant aquest trimestre hem... (continua)

  22 de març de 2021

  Judith Carrasco
  Tutora d'EI 3A

 • A P5 hem començat a familiaritzar-nos amb el Bee-Bot: un fantàstic recurs per treballar els conceptes matemàtics, el llenguatge direccional i la programació.Entre... (continua)

  8 de març de 2021

  Sara Mondejar
  Tutora d'EI 5B

 • Estimades famílies, aquesta setmana celebrarem el dia de la ciència i consolidarem un munt d’aprenentatges de manera vivencial i, sobretot, experimental.Entre d’altres experiments... (continua)

  1 de març de 2021

  Eva i Ana
  Tutores d'EI 4

 • A l'escola treballem el valor essencial del respecte com a component transversal de totes les activitats que es realitzen. El respecte com el principi bàsic per viure i conviure. A l'aula... (continua)

  22 de febrer de 2021

  Anna Ortiz
  Tutora d'EI 5E

 • Un cop arribem a la segona meitat del curs és moment de trobar-nos per realitzar una revisió de les activitats programades i tractar altres temes de caire pedagògic relacionats amb... (continua)

  15 de febrer de 2021

  Fran Gonzalez
  Coordinador d'educació infantil

 • "Ara arriba el Carnestoltes..." A l'escola ja estem preparant el Carnaval, tots els nens i nenes estan elaborant les seves disfresses amb molta il·lusió. Entre tots col·laborem... (continua)

  8 de febrer de 2021

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 3E

 • Des dels primers dies de curs els nens i nenes d’EI 3 anys passen unes hores a la setmana al gimnàs. En aquest nou espai treballen i aprenen, a través de l’anglès, moviments... (continua)

  1 de febrer de 2021

  Joan Garcia
  Especialista d'educació física

 • Seguint amb l’objectiu d’ampliar el vocabulari en anglès a les classes d'oral expression, estem treballant el tema de la casa i la família, coneixent els diferents espais... (continua)

  25 de gener de 2021

  Jeskes Makman
  Especialista de llengua anglesa

 • (Foto del curs passat)Com ja sabeu, s’acosta un dia molt especial: “El dia dels avis”. A l’escola sempre ens ha agradat preparar aquesta petita festa amb molta il·lusió;... (continua)

  18 de gener de 2021

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 4B

 • Amb il·lusió, alegria i molts nervis, els nens i nenes d'infantil i de primària estem preparant els teatres de Nadal. Ens estem esforçant molt i gaudint de la preparació... (continua)

  15 de desembre de 2020

  Elisenda De Juan
  Tutora d'EI 3B

 • Ja tenim aquí les tapes d'album dels nens i nenes d'infantil, preparades per arribar a les vostres cases acompanyades d'un munt de feines i aprenentatges que hem anat assolint tot... (continua)

  7 de desembre de 2020

  Ruth Solé
  Tutora d'EI 4A

 • Els nens i les nenes d'EI-4E ens hem endinsat en el món dels blocs lògics, un recurs pedagògic que acompanya els infants en l’aprenentatge dels primers continguts lògics... (continua)

  30 de novembre de 2020

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 4E

 • Benvinguts a l’English Week!Com ja sabeu, durant aquesta setmana farem diferents activitats que ens endinsarem a conèixer una tradició i història diferent de la nostra. Aquest... (continua)

  23 de novembre de 2020

  Sara Mondejar
  Tutora d'EI 5B

 • Ja tenim aquí la Setmana de la Música, Santa Cecília, una setmana plena de color i alegria que tant ens agrada als petits de l’escola. Qualsevol moment és bo per cantar... (continua)

  18 de novembre de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista

 • Aprofitant que l'escola treballàvem la setmana Bio hem parlat i classificat els aliments com a:- Aliments saludables, que són els hem de menjar sovint per al nostre bon creixement i... (continua)

  9 de novembre de 2020

  Anna Ortiz
  Tutora d'EI 5E

 • Els nens i nens de P3 treballem tots els dies els hàbits i rutines. Consolidem tots els hàbits d'autonomia i higiene personal. També aprenem a tenir cura i ordre de tot el... (continua)

  5 de novembre de 2020

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 3E

 • Des de l’escola continuem endinsant-nos en la tardor i en les festes i tradicions que ens caracteritzen. És per això, que aquests dies estem treballant “La Castanyada”.Tot... (continua)

  29 d'octubre de 2020

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI 5A

 • Aprofitant l’interès dels infants per la descoberta del seu entorn, les mestres convidem als nostres nens i nenes a que recullin fulles pel carrer o a la muntanya, per explorar i... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  21 d'octubre de 2020

  Maite Pérez
  Tutora d'EI 3C

 • El planeta està patint les conseqüències negatives de les nostres accions, això provoca un canvi climàtic seriós i porta a la desaparició d’un... (continua)

  16 d'octubre de 2020

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • “M’agrada la tardor, perquè els arbres es desfullen. M’agrada la tardor virundeta virundó...”Ja ha arribat la tardor!!A l’escola ja comencem a posar... (continua)

  8 d'octubre de 2020

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 4B

 • Els nens i nenes de P3 ja hem començat a l’escola dels grans!És cert que, al principi, ha costat una mica acomiadar-se de les famílies, però un cop hem vist la nostra... (continua)

  29 de setembre de 2020

  Judith Carrasco
  Tutora de P3 A

 • Ha estat un curs ben estrany, un que tothom mai oblidarà. Hem hagut de viure experiències que, abans del mes de març, mai ens haguéssim pogut imaginar. Però tot i que... (continua)

  15 de juny de 2020

  Anna Ortiz
  Tutora d'EI 5E

 • Tot i que anem recuperant la “normalitat” després dels dies difícils del confinament, encara no podem fer algunes activitats per mantenir entretinguts als més petits de... (continua)

  9 de juny de 2020

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • Vet aquí una vegada... és així com comencem a viure una aventura màgica mitjançant personatges, amb els seus sentiments i situacions que ajuden a la canalla a canalitzar... (continua)

  1 de juny de 2020

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 4E

 • Us agrada la ciència? Des de l’escola pensem que aprendre no ha de ser avorrit, per aquest motiu us volem engrescar a fer des de casa experiments divertits i senzills. Els nens pensen... (continua)

  25 de maig de 2020

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 3E

 • Avui us porto unes idees que ens poden ser molt útils per gaudir dels moments a casa en família. A qui no li agraden els jocs de pistes, tresors amagats i personatges fantàstics?Aquí... (continua)

  18 de maig de 2020

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 3B

 • Dimoni peluta l'infern no t'han volgut...Estimades famílies, aquest any les Festes de Maig seran confinades però nosaltres no volem deixar de celebrar-les. El dimoni és un... (continua)

  6 de maig de 2020

  Ariana Beltran
  Tutora d'EI 3A

 • Aquesta setmana volem recomanar-vos una aplicació molt divertida que es diu "TOCA KITCHEN".Per passar aquests moments en allò que no saps que fer. Si sempre heu volgut... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació física

 • A l’abril, tenim un dia especial per a tothom: Sant Jordi.Sabem que el dia de Sant Jordi és un dia especial a l’escola i a casa. A l’escola celebrem el dia de la millor manera... (continua)

  23 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació física

 • Des de l’escola us oferim activitats educatives, però hi ha opcions a fer amb l’educació en el lleure. L’empresa Rosa dels Vents està oferint unes colònies... (continua)

  16 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació física

 • Bon dia famílies,A tots ens agrada gaudir d'un bon concert de música, per això la compositora Dàmaris, molt coneguda per les cançons que compon per... (continua)

  1 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació Física

 • Famílies! Estem confinades però no soles!Per una banda ens regalen tota la col·lecció d'àudio-contes de la Lali BeGood perquè els... (continua)

  23 de març de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Amb la crisi sanitària al nostre voltant, ens hem adonat l'importància de la higiene de mans... Des de l'escola però, fa temps que conscienciem als... (continua)

  18 de març de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Psicomotricitat

 • Com ja sabeu, cada any aprofitem els coneixements del nostre alumnat per fer un viatge dins l’aula i conèixer un nou país de parla anglesa.Aquest any ens anirem fins al Canadà... (continua)

  9 de març de 2020

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI 5A

 • Una vegada més arriba la festa del menjador a la nostra escola. Un espai on compartir amb els nostres companys i companyes l’estona del dinar.És un moment per desenvolupar els nostres... (continua)

  3 de març de 2020

  Ruth Solé
  Tutora d'EI 4A

 • Quina gran notícia! Aquesta setmana, després de les grans obres de les instal·lacions a la nostra escola, hem acabat d’enllestir les millores del pati del triangle, pensat... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de febrer de 2020

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • El Carnestoltes ja ha arribat i la festa ha començat!Com cada any, aquest dijous a la tarda al pati de l’escola farem la nostra rueta de Carnaval amb les disfresses confeccionades a l’escola.Com... (continua)

  18 de febrer de 2020

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 3C

 • Aquesta setmana els nens de EI3 hem fet una activitat a English per aprendre els noms d’algunes de les nostres joguines preferides en anglès (“teddy bear”, “car”, “block”,... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Irene Contreras
  Especialista llengua anglesa

 • Ja estem a meitats de curs i l'escola us convoca a una segona reunió amb una temàtica més pedagògica; particularment a P4 tractarem la iniciació a la lectoescriptura.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 de febrer de 2020

  Maite Pérez
  Tutora d'EI 4C

 • El dissabte 25 de gener va començar el nou any xinès. No és una data fixa si no que va variant segons la lluna i el sol. Segons el calendari xinès aquest és l’any... (continua)

  28 de gener de 2020

  Anna Ortiz
  Tutora d'EI 5E

 • L’escola us ha dedicat aquest dia en reconeixement del vostre paper tan important en la vida dels nostres alumnes.El avis son persones amb molta paciència i teniu molta dedicació amb... (continua)

  24 de gener de 2020

  Elisenda De Juan
  Tutora d'EI 4B

 • Un llibre és un viatge, un llibre és il·lusió, un llibre és una porta, a la imaginació.Aquí volia arribar, la imaginació, un món especial... (continua)

  14 de gener de 2020

  Lourdes Titó
  Tutora d'EI 5B

 • Ara que ja s’han acabat les festes de Nadal, tenim la il·lusió de COMPARTIR alguna joguina de les que ens han portat els Reis Mags. L’hem dut a l’escola per jugar amb... (continua)

  12 de gener de 2020

  Ariana Beltran
  Tutora EI 3 A

 • No podem pensar en el Nadal sense els ja tradicionals festivals. Com cada any, els alumnes d'infantil i cicle inicial porten unes setmanes assajant a les aules amb l’ajuda dels mestres per aconseguir... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI-5A

 • Els nens i nenes d'educació infantil ja estan preparant les tapes de l'àlbum que recull tot el seu aprenentatge, esforç i dedicació del primer trimestre. Per tal de... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Sara Mondejar
  Tutora d'EI-5E

 • Comença el mes de desembre!!!! És un mes molt especial a l'escola. S'acosta el Nadal, comencem a guarnir les classes i l'escola amb tots els treballs fets pels nens i nenes:... (continua)

  5 de desembre de 2019

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI-4E

 • Tota situació viscuda ens desperta inquietuds, dubtes, volem saber el perquè de les coses. No som passius, opinem, despertem el nostre esperit crític.A l’ hora de jugar amb els... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil

 • Fem tantes coses, i ens agrada tant poder-les compartir amb vosaltres!! Avui ens ha tocat el càrrec de passar llista, el de repartir el material, el de mirar qui es queda al menjador... és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  18 de novembre de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil

 • Durant tota la setmana els nens i nenes d’Infantil ens endinsem en el món del reciclatge a través de la música.Gràcies a l’eix d’aquest curs, cada vegada som... (continua)

  14 de novembre de 2019

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 3B

 • La nostra escola té com a objectius generals del menjador escolar oferir a les famílies la possibilitat de combinar responsabilitats familiars i laborals, així com treballar aspectes... (continua)

  4 de novembre de 2019

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • La tardor és una estació de traspàs, del calor de l’estiu, al fred de l’hivern. Tot el que ens envolta va agafant un altre color. Els dies s’escurcen progressivament... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 3E

 • Els nens i nenes d’educació infantil anirem d’excursió al bosc per tal d’observar els canvis dels paisatge típics de la tardor. És un tema que hem treballat... (continua)

  25 d'octubre de 2019

  Elisenda De Juan
  Tutora d'EI 4B

 • Ja us avisem d'entrada, els nens i nenes de P5 no ens moquem amb mitja màniga. Aquest curs comencem forts i la nostra primera sortida serà fer un viatge per l'univers sencer. Sí,... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Lourdes Titó
  Tutora d'EI 5B

 • Comencen les classes al gimnàs de l’escola!Energia i gran il·lusió per córrer, saltar, jugar i aprendre amb els "teachers" de Physical Education i Psychomotricity.És... (continua)

  7 d'octubre de 2019

  Marcos Gordito
  Especialista Ed. Física

 • Els nens i les nenes d’infantil 3 anys us anunciem que la tardor ja és aquí!A les classes han començat a aparèixer animals com els cargols i els eriçons, fruits... (continua)

  30 de setembre de 2019

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 3C

 • Des de parvulari ja hem engegat un nou curs ple de sorpreses i reptes, moments per retrobar-se amb els companys i compartir les aventures viscudes durant l'estiu.A P3 hem acollit els més menuts... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 de setembre de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil

 • Tot un curs hem compartit mestres i infants, hem viscut milers de situacions i experiències irrepetibles, cada dia és únic. Cada dia els mestres som testimonis dels seus descobriments... (continua)

  24 de juny de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora d'etapa

 • Per fi ha arribat el gran dia, el dia de la graduació de Noruega'13. Sembla que era ahir que entràvem per primera vegada per la porta de l'escola per començar P3 i ara ja... (continua)

  17 de juny de 2019

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • El curs ja s'acaba, falta poc per les esperades vacances d’estiu. A l'escola ja ens estem preparant, des de fa dies, per aquest esdeveniment. Estem treballant amb tota la nostra il·lusió... (continua)

  10 de juny de 2019

  Elisenda De Juan
  Tutora de P3 B

 • El curs ja s'està acabant... Quina llàstima! Aquests últims dies es fan molt llargs: els nens estan cansats, hem d'acabar àlbums, preparar graduacions... però... (continua)

  3 de juny de 2019

  Judith Carrasco
  Tutora de P3 A

 • L’altre dia comentava amb els nens i nenes de la meva classe que havia de fer una crònica sobre el que fem a classe i els vaig preguntar: què voleu que expliqui? I van sortir un munt... (continua)

  28 de maig de 2019

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • La primavera ja és aquí i flors ben maques podem tenir. Amb l’arribada del bon temps els jardins s’omplen de colors i flors que ens avisen que hem canviat d’estació.... (continua)

  20 de maig de 2019

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P4 E

 • El curs ja s’acaba i com que hem treballat de valent ens mereixem un premi, un premi molt especial, i us asseguro que així serà: una fantàstica sortida al CosmoCaixa, on podrem... (continua)

  13 de maig de 2019

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Ja s'acosta el dia. Els alumnes d'infantil ens estem preparant per les sortides de la primavera i estem molt contents. Per alguns de nosaltres és la primera vegada que marxem d'excursió... (continua)

  7 de maig de 2019

  Laura Coso
  Tutora de P3 E

 • Ja el tenim a tocar, "El gran dia de la ciència". El dia en què dediquem tot el dia a fer experimentacions, hipòtesis i de posar-nos durant un moment, en la pell dels grans... (continua)

  30 d'abril de 2019

  Anna Ortiz
  Tutora de P5 E

 • Aquest curs amb l’arribada de Sant Jordi l’escola rebrà la visita d’un especialista en explicar contes per a que els nostres nens i nenes gaudeixin d’un conte popular titulat:... (continua)

  23 d'abril de 2019

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Els nens i nenes d’Infantil ja estem preparats per anar al teatre! Aquesta setmana, anem al Teatre Blas Infante a veure una obra en anglès molt divertida: Pirates for tea.Els alumnes de P4... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Després de treballar amb les lletres del nostre nom, d'ordenar dites, de confegir paraules i un munt d’activitats més relacionades amb les lletres, els nens i nenes de P4 ja estem... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Els nens i nenes de P3 estem aprenent molt. Dia a dia participem, col·laborem, ens ajudem i treballem amb molt d’esforç per aprendre. A continuació, us oferim un petit recull... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  25 de març de 2019

  Laura Coso
  Tutora de P3 E

 • Famílies arriba finals del segon trimestre, i amb això: àlbums, notes i nervis. Molts de vosaltres li doneu gran importància als informes, però per nosaltres és... (continua)

  18 de març de 2019

  Judith Carrasco
  Tutora de P3 A

 • Un anys més, a la nostra escola, durem a terme l’English Week.Aquest any treballarem diferents aspectes per tal de conèixer ESCÒCIA!!!L'objectiu principal... (continua)

  11 de març de 2019

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P4 E

 • Atenció, apunteu-vos la data! El dia 15 de març, hi haurà la 2a gran festassa del menjador d’aquest curs!!! Sí, sí, el dia 15 de març i no el 8, hi... (continua)

  6 de març de 2019

  Anna Ortiz
  Tutora de P5 E

 • Aquesta setmana arriba el carnestoltes i per això, a l’escola, comença la gresca i la xerinola!Les classes s’omplen de barrets, capes, llaços... tothom prepara algun detall... (continua)

  26 de febrer de 2019

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Escollir escola per als nostres fills/es és sempre un gran maldecap per moltes famílies. A priori estem escollint el centre que ens queda més a prop o aquell que ens convens les seves... (continua)

  20 de febrer de 2019

  Elisenda De Juan
  Tutora de P3 A

 • El món del llenguatge escrit amb els seus signes i lletres amaguen interesants missatges. Què deu posar aquí? anem preguntant als nostres encuriosits nens i nenes.A P4 mitjançant... (continua)

  11 de febrer de 2019

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Hola famílies!El curs continua avançant a un ritme frenètic, sembla que era ahir que tornàvem tots de vacances, però ja ens trobem a l'equador d’aquest curs.Amb... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Fran Gonzalez
  Tutora de P5 A

 • Segons Hesíode, poeta de l'antiga Grècia: "L'educació ajuda a la persona a aprendre a ésser el que és capaç de ser". Però com podem... (continua)

  28 de gener de 2019

  Maite Pérez
  Tutora de P3 C

 • Un cop hem gaudit de les vacances de Nadal, toca tornar a gaudir a l’escola! Durant el primer trimestre, els nens i nenes de P4 hem après moltíssimes coses sobre els dofins: com són,... (continua)

  15 de gener de 2019

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Ara que ja sabem llegir, els nens i nenes de P5 visitarem un meravellós espai: LA BIBLIOTECA.El dijous 10 hi anirem els grups C i E i el dijous 17, els grups A i B. Ens explicaran com funcionen... (continua)

  7 de gener de 2019

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • El Nadal ja és aquí! I aquesta època de l’any ens encanta! Els nens i nenes d’Infantil, amb molta il·lusió estem preparant les tapes d’àlbum... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Laura Coso
  Tutora P3 E

 • Estimades famílies, el Nadal ja és aquí! Com cada any els nens i les nenes d’Educació infantil, primer i segon de Primària estem preparant, amb molta il·lusió,... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Santa Cecília is arriving! Des de l’escola i l’àrea de Música estem preparant activitats per tal de celebrar una setmana plena de cançons i ritmes. La Música... (continua)

  19 de novembre de 2018

  Marta Delgado
  Especialista de música

 • La festa del menjador segueix sent un èxit cada trimestre. Els nens gaudeixen d’un menú equilibrat i disfruten d’una estona de joc lliure amb inflables, maquillatge, balls i moltes... (continua)

  12 de novembre de 2018

  Elisenda De Juan
  Tutora de P3 B

 • Som els nens i nenes de P5. Ara us podem dir que ja fa temps que ens hem posat les piles i hem après un munt de coses sobre la mascota, la tardor... però el tema que realment ens apassiona... (continua)

  5 de novembre de 2018

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Hola famílies!Com ja sabeu, ens encanta la tardor! A l’escola aprenem poemes, cançons, fem manuals, expliquem el conte de la Castanyera... Així que els nens i nenes... (continua)

  24 d'octubre de 2018

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Aquesta setmana els alumnes de P5 C, D i E hem anat a Sant Martí Sarroca per poder aprendre “in situ” tot allò que ens han anat explicant a classe. De fet, ja portem uns dies... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2018

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Superada ja l’adaptació els menuts de P3 comencen a gaudir d’allò més a les classes d’educació física. Aprenen a explorar noves formes de moviment,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 d'octubre de 2018

  Joan Garcia
  Especialista d'educació física

 • Aquest curs, amb el nostre eix comú: MARE NOSTRUM, treballarem sobre la geografia de les terres que envolten la Mar Mediterrània, així com edificis emblemàtics, personatges... (continua)

  1 d'octubre de 2018

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Benvolguts pares, mares, avis, àviesEls nens i nenes de P3, que van estrenar la seva estada a l'escola el passat 12 de setembre, han superat amb bona nota el període d’ adaptació.Ja... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 de setembre de 2018

  Maite Pérez
  Tutora de P3 C i Coordinadora d'Infantil

 • Posem en marxa el curs 2018-2019 amb moltes ganes i la il·lusió de començar. Us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: PRESENTACIÓ del nou CURS Educació... (continua)

  5 de setembre de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Estem arribant al final de curs i, com cada any en aquestes dates, els alumnes d'EI 5 anys, 6è EP i 4t d'ESO de la nostra escola es graduen. Quins nervis!!Aquests dies hem començat... (continua)

  18 de juny de 2018

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Ha arribat el gran moment... les colònies! A Mas Badó estem treballant de valent per aconseguir ser uns grans bruixots i bruixes! Per a això, realitzarem diversos tallers màgics,... (continua)

  13 de juny de 2018

  Elisenda De Juan
  Tutora de P4 B

 • Avui per fi ha arribat la tercera i última festa de menjador d’aquest curs. Com sempre ens hem quedat a dinar gairebé tota la classe, fins i tot molts nens que normalment no es queden!... (continua)

  8 de juny de 2018

  Fran Gonzalez
  Tutor P5 A

 • Hola famílies! S’acosta final de curs i els nens i nenes de P3 hem après i consolidat molts continguts nous per a nosaltres! Ara ens endinsem en el món de les lletres i qué... (continua)

  14 de maig de 2018

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • Ja s’acosten les nostres festes!!La Cremada del Dimoni és la festa tradicional més important de Badalona, i és l’acte central de les Festes de Maig que se celebren les... (continua)

  7 de maig de 2018

  Eva Gutiérrez
  Tutora P3 E

 • La jornada de la Ciència és el dia que tots/es estem esperant! Durant aquest dia, a la nostra escola, realitzem un seguit d’activitats per tal de descobrir el món de les ciències... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Laura Lopez
  Tutora de P4 E

 • Durant aquests dies, els nens i nenes d’Infantil hem après moltes cançons de Sant Jordi, hem explicat la llegenda amb imatges i titelles i hem fet dibuixos de la llegenda per ensenyar-vos-els!... (continua)

  24 d'abril de 2018

  Fany Escosa
  Tutora P3 B

 • Amb l’arribada de la primavera, a l’escola hem posat en marxa un hort. I un cop plantat el planter, mica en mica, veurem créixer cebes, gira-sols, maduixeres i tot un bé d’hortalisses... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Anna Ortiz
  Tutora P5 E

 • Aquest matí ha començat la revisió mèdica (de salut bàsica) que l’escola programa per a tots els alumnes d’Infantil i Primària, fins al 20 d’abril.... (continua)

  3 d'abril de 2018

  Ana Freixa
  Tutora P3C

 • Ja ha acabat el segon trimestre i aquest divendres els nens i nenes treuen l'àlbum amb totes les feines que han estat realitzant durant aquests mesos.Ja ha marxat l'hivern i les classes... (continua)

  19 de març de 2018

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • Com cada any per aquestes dades arriba la festa del menjador. És la segona del curs però tots voldrem viure-la com si fos la primera. A més ens agradaria que durés per sempre... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de març de 2018

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P4 A

 • Aquests dies estem treballant un nou projecte: LA PREHISTÒRIA. Al principi no sabíem, ni tan sols, que volia dir aquesta paraula però ara, desprès d’unes setmanes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de febrer de 2018

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Com tots sabeu, a l'escola iniciem el procès de lectura a P4. Ho fem de manera lúdica, sense cap altre finalitat que no sigui la de familiaritzar als infants amb la llengua en format... (continua)

  19 de febrer de 2018

  Elisenda De Juan
  Tutora de P4 B

 • Família, amics, companys, pares, mares i estimats alumnes, és temps de disbauxa. De comparses, de xerinola, de gresca, de festa i molt de confeti. De màscares, de pentinats estranys,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de febrer de 2018

  Marta Delgado
  Tutora de P4 C

 • Hola famílies! Com ja sabeu, a l’etapa d’infantil és molt important treballar hàbits i rutines, ja que els dóna seguretat i confiança en sí mateixos... (continua)

  22 de gener de 2018

  Fany Escosa
  Tutora de P3 B

 • Ei pares i mares! Aquest dimarts 16 de gener de 2018 a les 17:15h, una vegada més tenim la gran sort de poder compartir amb tots vosaltres els coneixements i l’experiència de la... (continua)

  15 de gener de 2018

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P3 E

 • Aquests propers dies els nens i nenes de P5 visitarem un meravellós espai: LA BIBLIOTECA.Ens explicaran com funciona, com estan guardats tots els llibres... llibres per petits, per mitjans i per... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  Veure àlbum d'imatges
  8 de gener de 2018

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Hola famílies!S’acosta el Nadal i, com ja sabeu, aquesta època de l’any ens encanta! Els nens i nenes d’Infantil hem preparat amb molta il·lusió... (continua)

  18 de desembre de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P3 B

 • Aquest diumenge 17 de desembre entre les 11'00h. i les 13'00h. l'escola ha organitzat la jornada de Portes Obertes per a totes les famílies que ja formen part de la nostra escola:... (continua)

  11 de desembre de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • S'acosta el Nadal i a l'escola comença a canviar l’ambientació de les classes i els passadissos. Apareixen les postals, les boles, els arbres de Nadal... i sobretot el que... (continua)

  4 de desembre de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P3 C

 • La música forma part del nostre dia a dia. La sentim a la radio, al cotxe, a la televisió... però a l'escola té un paper més important. No només ens... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de novembre de 2017

  Marta Delgado
  Tutora de P4 C

 • A P5 aquest ja és el segon any que basem en el treball per projectes l'aprenentatge dels nostres alumnes. Aquest treball per projectes els ensenya a debatre i dialogar de manera crítica... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de novembre de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutora de P5 A

 • Sovint pensem que la música és només sinònim de passar-ho bé i res més ; però si ens ho plantegem amb profunditat, ens adonem que gaudir de la música... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Ja fa dies que ha començat la Tardor i la nostra escola considera que la millor forma de descobrir-la és fer una excursió a la muntanya. Allà, els nens i les nenes d'Educació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 d'octubre de 2017

  Laura Lopez
  Tutora de P4 E

 • Una altra vegada ja tenim aquí les excursions de la tardor. Nosaltres els nens i nenes de P5 anem a la vinya, a celebrar la Verema!Trepitjarem el raïm, quines noves sensacions i textures experimentarem... (continua)

  17 d'octubre de 2017

  Anna Ortiz
  Tutora de P5 E

 • Ja hem superat pràcticament el període d’adaptació a P3. Què lluny queden els primers dies de plors i “mamas” a la porta de l’escola.Els nens i nenes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 d'octubre de 2017

  Joan Garcia
  Mestre d'educació física

 • No fa gaire que ha començat el curs, però els motors ja s'estan escalfant. Com és costum a la nostra escola des de fa uns anys treballem per un projecte comú, un eix que... (continua)

  4 d'octubre de 2017

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Gairebé no ens ho creiem!! Quin canvi estem notant amb els nens de P3 respecte fa dues setmanes!! De mica en mica hem aconseguit que els vostres fills i filles vagin agafant rutines com seure al... (continua)

  28 de setembre de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • Avui hem rebut els nens i nenes de P3 a la nostra escola. Els hem acollit amb els braços oberts i els hem acompanyat de la mà a les seves aules, on compartiran tota una sèrie d'experiències... (continua)

  12 de setembre de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • És 1 de setembre i posem el curs 2017-2018 en marxa. Amb moltes ganes i la il·lusió de començar, us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: PRESENTACIÓ... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • És més que una festa, és un dia molt especial per a tots. Ens reunim per celebrar que hem acabat l’etapa d’Educació Infantil.Començarem la graduació... (continua)

  19 de juny de 2017

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • Ja s'acosta fi de curs i els nens i nenes de l'escola estan preparant, amb molta il·lusió, les tapes d'àlbums per recollir tots els treballs i feines fetes al llarg... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de juny de 2017

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Ja s’acosta el gran dia que tots estàvem esperant! Ja arriba la gran festa del menjador!Gaudirem saltant als inflables i llits elàstics, baixant pels tobogans, ballant amb la música... (continua)

  5 de juny de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Doncs sí, ja queda poquet perquè s’acabi el curs i per això ja hem començat amb els assajos pel festival. Petits i grans us estem preparant un súper espectacle... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 de maig de 2017

  Núria Bort
  Tutora de P3 E

 • A l’escola treballem el Pla de Lecto-escriptura des de petits. A P-3 concretament, comencem amb el treball del nom.Durant tot el curs hem tingut a les taules els nostres noms amb les fotos per poder... (continua)

  22 de maig de 2017

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Ja ha arribat el dia!Aquest dijous 18 de maig els nens d'Educació Infantil 4 anys marxem d'excursió a la granja Can Plana que es troba al poble de Vallgorguina.A l'escola... (continua)

  15 de maig de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Amb l’arribada de Sant Anastasi, copatró de Badalona, la ciutat ja es vesteix de gal·la. I com no podia ser d’una altre manera, el dimoni ha aterrat a la platja dels pescadors.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de maig de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Ja s’acosta el dia. Els alumnes d’infantil ens estem preparant per les sortides de la primavera i estem molt emocionats. A l’escola ja estem treballant tot allò que veurem a la... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  1 de maig de 2017

  Sara Gil Pons
  Tutora de P3 C

 • Estimades families, com ja sabeu el dia 27 d’abril celebrem el dia de la Ciència a l’escola. Durant aquest dia fem molts experiments i activitats manipulatives on podem observar, experimentar... (continua)

  24 d'abril de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • Aviat rebrem la visita a l’escola del contacontes. Tot tornant de les vacances i aprofitant que aquesta setmana es celebra la gran Diada de Sant Jordi, ens explicarà el conte de “Sant... (continua)

  17 d'abril de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Ja tenim aquí la primavera, temps de flors de fires i mercats... i la seva festa gran: LA DIADA DE SANT JORDI. Fruit d'un renovat projecte, les properes setmanes podreu gaudir del treballs... (continua)

  3 d'abril de 2017

  Judit Garcia
  Tutora de P5 E

 • Des de la nostra escola creiem que els jocs didàctics no només beneficien el desenvolupament dels aspectes cognitius, si no que també afavoreixen el desenvolupament dels infants, ja... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de març de 2017

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Seguint la programació, els alumnes d’Educació Infantil anem al teatre a veure dues obres en anglès. Els alumnes de P-3 veiem “Round and round the garden”. És... (continua)

  20 de març de 2017

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Ja hem celebrat la gran esperada festa del menjador! Els nens i nenes d’Infantil i Primària estàvem esperant aquest dia amb moltes ganes i il·lusió! Vam poder... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de març de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Estimades famílies, des de la nostra escola volem donar importància a una alimentació saludable pels nostres alumnes. És per això que les mestres insistim en dur aliments... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de març de 2017

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Bon dia famílies!! A l’escola treballem molt l’expressió oral perquè hi hagi un bon aprenentatge de la lectoescriptura. Els infants aprenen... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de febrer de 2017

  Sara Gil
  Tutora de P3 C

 • Ja tornem a tenir aquí una de les celebracions més divertides: Carnaval!! Com cada any, els més petits fem la rueta amb les nostres pròpies disfresses que hem elaborat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de febrer de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • Com ja sabeu, aquest diumenge celebrem les segones portes obertes a l’Escola Arrels Esperança. Aquest cop van adreçades a totes aquelles famílies que no coneixen l’escola... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de febrer de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Hola famílies! Durant aquesta setmana, a l’escola, comencem les segones reunions de pares. Ens retrobem per explicar-vos els nous continguts que treballem en aquest segon trimestre fins... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de febrer de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • El passat dimarts dia 17 de gener, va tenir lloc a la nostra escola una conferència destinada a les famílies que tenen fills i filles a l'etapa d'Educació Infantil (de 3... (continua)

  30 de gener de 2017

  Laura Lopez
  Tutora de P3 E

 • Aquest dilluns 23 de gener celebrem a l'escola el Dia dels avis. Per nosaltres és un dia molt especial que el preparem amb molta il·lusió.Els avis formen part de la nostra comunitat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  23 de gener de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Aquest curs els nens i nenes de P-5 hem començat a treballar per projectes. És un mètode d’aprenentatge globalitzat on les àrees de coneixement i els continguts vénen... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de gener de 2017

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • Tots sabem que l’educació ha d’evolucionar al ritme que ho fa la societat. Així doncs, en una societat en constant canvi i en la qual les tecnologies son presents a tots els àmbits,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 de gener de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Estimades famílies, ja s’acosta un dels moments més esperats de l’any... Nadal! Unes festes on, petits i grans, gaudim tots plegats d’una tradició més... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de desembre de 2016

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Estimats papis: Ja s’acosten les Festes de Nadal i també el dia més emocionant per a tots nosaltres: l'arribada dels Reis Mags. A l’escola, tots els companys estem preparant... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de desembre de 2016

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Aquests dies un tros de soca d’arbre és el protagonista del nostre nadal. El tió ha arribat puntual i per sorpresa a l’escola i ha provocat l’admiració i l’alegria... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de desembre de 2016

  Marta Oliete
  Tutora de P3 C

 • Les matemàtiques són presents al nostre dia a dia com un element més de la vida quotidiana, es per això que a l’escola treballem aquesta àrea des de ben petits. L’objectiu... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de novembre de 2016

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Hola famílies!! Aquesta setmana celebrem la setmana de la música. Com ja sabeu el dia 22 de novembre és el dia de Santa Cecília, la seva patrona. Durant tota aquesta setmana... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  21 de novembre de 2016

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • La paraula és l’instrument que tenim els homes per apropar-nos els uns als altres. Parlant ens entenem, ens coneixem i això ens ajuda a respectar-nos. Les bones paraules tenen el... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  14 de novembre de 2016

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • A la nostra escola, fem un treball molt important sobre els valors que ens ajuden a conviure entre nosaltres, per tant, ensenyem els alumnes la importància del respecte, el compartir, l’amistat,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de novembre de 2016

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Un dels nostres senyals d’identitat de la nostra escola és crear bons lectors disposats a gaudir d’una bona lectura.  La lectura l’entenem com a mitjà de comunicació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  31 d'octubre de 2016

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Estimades famílies ha arribat la tardor, i amb ella la festa de la castanyada. A l’escola treballem la tardor a partir de l’observació de l’entorn, i amb els elements... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'octubre de 2016

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Ja estem a la tardor i el paisatge pren colors càlids (vermell, taronges, marrons...), la temperatura encara és agradable i tot plegat ens convida a visitar espais naturals, personatges de... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2016

  Judit Garcia
  Tutora de P5 E

 • Comencem les nostres classes de psicomotricitat i educació física en anglès, unes classes dinàmiques: plenes de moviment i d’ acció. Gràcies al moviment... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'octubre de 2016

  Maite Pérez
  Psychomotricity teacher

 • El gran projecte d’Anglès de la nostra escola consta de l’assignatura complementària d’Expressió Oral i va des de P-3 fins a 4t de l'ESO. A infantil, en concret,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'octubre de 2016

  Sara Tavanti
  English teacher

 • Bon dia famílies!!! Ara que ja hem arrancat bé el curs i ens coneixem millor entre companys i mestres, ja ha arribat l’hora d’aprendre coses noves i interessants per a seguir... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de setembre de 2016

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Benvinguts al nou curs 2016-17! I com cada any donem també la benvinguda a l'escola als nens i nenes de P3! Pares i mares, com podeu veure, els vostres petits ja estan adaptats i... (continua)

  16 de setembre de 2016

  Joan Garcia
  Mestre d'educació física